Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα επιφώνημα νοστιμιάς για τη νέα άφιξη της οδού Στασάνδρου

Ένας casual χώρος σου σερβίρει καθημερινά στο κέντρο της Λευκωσίας νόστιμες επιλογές brunch και lunch πιάτων

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2018

Η οδός Στασάνδρου και η επέκτασή της, η οδός Πινδάρου στην καρδιά της Λευκωσίας συγκεντρώνουν τα τελευταία χρόνια της προσοχή μας. Νέα, μοντέρνα και ενδιαφέροντα εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες προσγειώθηκαν εκεί φέρνοντας μία άλλη, πιο σύγχρονη νότα στην πρωτεύουσα, αναδεικνύοντας την συγκεκριμένη περιοχή ως ένα από τα αγαπημένα hot spot της πόλης. Σε αυτή την περιοχή ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη ξεχωριστό στέκι που σερβίρει αποκλειστικά brunch και lunch μέχρι αργά το απόγευμα όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Το μικρό μαγαζάκι της οδού Στασάνδρου φέρει ως όνομα ένα επιφώνημα νοστιμιάς αφού λέγεται ‘Nom’ και ακολουθεί τη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής και των πιάτων με χαμηλό θερμιδικό δείκτη χωρίς όμως αυτό να υστερεί σε νοστιμιά. Ο χώρος του είναι ιδανικός για μικρές παρέες και θα τον βρεις  στη γωνία των οδών Αγίας Ελένης και Στασάνδρου όπου εκεί θα απολαύσεις τον καφέ σου στα μικρά τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο ή στο super cool μίνιμαλ εσωτερικό του.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία σύγχρονη προσέγγιση στον τομέα του αγαπημένου μας brunch αλλά και του μεσημεριανού γεύματος με πιο ελαφριά και απλά πιάτα. Το μικρό του μενού περιλαμβάνει ολοκληρωμένες healthy επιλογές όπως το Yogart Bowl (€5) με γιαούρτι μηδέν λιπαρά, με γκρανόλα και φρούτα ή το all time classic porridge (€5). Αν αγαπάς τα αβγά σου προτείνω μία πιο ελαφριά επιλογή των benedict eggs (€9.5) με καπνιστό μπέικον, πολύσπορο ψωμί, άλειμμα αβοκάντο και turmeric sauce γιαουρτιού. Το Skinny Royal (€10) είναι ένα πιάτο με καπνιστό σολομό και αβγά ποσέ ενώ το Yummies (€10.5) έχει έντονο κυπριακό άρωμα και περιλαμβάνει κυπριακό λουκάνικο, χαλούμι, κολοκυθάκια και αβγά ποσέ.

Εξαιρετική επιλογή την οποία δοκιμάσαμε είναι τα Banoffee Pancakes (€8) αλλά και τα Pancakes Crème Fraiche (€9). Από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν το Mini Chicken (€14) και το Red Pasta (€9.5). Μία ιδιαίτερη νέα άφιξη σε ένα αναβαθμισμένο σημείο της πόλης που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close