Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2019
Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση “Aπλή Μετάβαση” του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.
Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο– επίσης από τον επόμενο δίσκο- Ανάμεσα στα άστρα!).
Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.
Ανάμεσα στα τραγούδια -και όσοι την έχετε ξαναδεί live το γνωρίζετε ήδη- επιφυλάσσονται εκπλήξεις. Μπορεί να μην πει λέξη, μπορεί να μη σας αφήσει σε ησυχία. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Καλή αντάμωση!
Παίζουν οι μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα, Γιώργος Κωστελέτος - Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης - κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων
Επιμέλεια Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Πληροφορίες:
Σκαλί Αγλαντζιάς, Δευτέρα 24 Ιουνίου
Ώρα Έναρξης 21:00
Εισιτήρια: €20 και €10 Παιδικό (10 – 16 χρονών)
Προπώληση: TickethourCY & ACS Courier – 77 77 7040
Πληροφορίες: 99059257
Οι θέσεις στο Σκαλί Αγλαντζιάς είναι αριθμημένες.
Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 24/4.
Early birds: 17 ευρώ μέχρι τις 20 Μαίου

-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
24 Ιουνίου - 25 Ιουνίου 2019
Σχετικά
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έρχεται για τη νέα σεζόν στο ZAZZA Music Theater στη Λευκωσία
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου