Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2013
Το γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο "Nippon", κατευθύνθηκε από τη Λάρνακα στη Λεμεσό, όπου και άνοιξε τις πόρτες του σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, στο μοναδικό "Breeze Summer Venue" στην περιοχή της Γερμασόγειας. Η σκέψη της ένωσης των δύο μαγαζιών, δηλαδή του πανέμορφου "Breeze Summer Club" και του "Nippon Lounge", για μένα προσωπικά αποτελεί τεράστια επιτυχία σε όλα τα επίπεδα! Εκτός από το ότι συνδυάζει άριστες γαστρονομικές απολαύσεις και καλοκαιρινό clubbing, διαθέτει επίσης και μια εξαιρετική θέα! Καθώς απολαμβάνεις το νόστιμο φαγητό σου, χαζεύεις το φωτισμένο "Breeze Club" από κάτω και την πανέμορφη θάλασσα! Εξάλλου, όλη η νότια πλευρά του εστιατορίου είναι καλυμμένη με γυαλί, για να απολαμβάνεις τη θέα, ενώ μετά τα μεσάνυκτα μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ στη δυνατή καλοκαιρινή εμπειρία που προσφέρει ο DJ με τις μουσικές επιλογές του αλλά και γενικότερα στο απεριόριστο clubbing που διαρκεί μέχρι το πρωί. Όσον αφορά στο μενού, το "Nippon Lounge" προσφέρει μια τεράστια ποικιλία κρύων και ζεστών ιαπωνικών εδεσμάτων και φυσικά -για τους sushi lovers- τα περήφανα φρέσκα sushi και sashimi, τα οποία δοκιμάσαμε και ήταν νοστιμότατα. Επιλέξαμε ένα mixed maki platter το οποίο περιλάμβανε 5 διαφορετικά είδη maki (σολομό, τόνο, δύο ειδών γαρίδες και καβουρόψιχα), 6 περίπου κομμάτια από το κάθε είδος, μια μερίδα sashimi tuna και ένα salmon temaki το οποίο ήταν τυλιγμένο φυσικά σε nori (φύκι), σε στυλ χωνί. Επίσης μας άρεσε πολύ το Ushi-Ebi, το οποίο ήταν γαρίδες με γλυκιά σος από τζίντζερ, όπως και τα noodles τα οποία επίσης συνοδεύονταν από μεγάλες γαρίδες, μανιτάρια και σάλτσα αστακού. Το "Nippon Lounge" λόγω και του χώρου όπου φιλοξενείται, έχει μεγάλη ποικιλία ποτών και κοκτέιλ, καθώς και τεράστια γκάμα καλών κρασιών από όλο τον οινικό κόσμο, με τιμές που αρχίζουν από €4.50 ανά ποτήρι, και φτάνουν μέχρι τα €1800 για μπουκάλι κρασιού. Το γιαπωνέζικο "Nippon" σερβίρει και μεσημεριανό, για αυτούς που θέλουν να το επισκεφθούν για ένα καλό επαγγελματικό γεύμα, με την κουζίνα να λειτουργεί από τις 12.00 μέχρι τις 15.30. Το βραδάκι, το φαγητό σερβίρεται από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυκτα και από κει και πέρα ξεκινά η διασκέδαση από ψηλά, μέχρι τα ξημερώματα και... όποιος αντέξει. Αξίζει να επισκεφτείς το "Nippon Lounge" για να περάσεις μια πολύ όμορφη και αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά, συνδυάζοντας το καλό φαγητό με εξίσου καλή παρέα, αλλά και διασκέδαση. Enjoy it!
Σχετικά
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.
Πήγαμε για μακαρόνια του φούρνου και ρέσι στη νέα άφιξη της Λευκωσίας
Φάγαμε μεζεδάκια στο ‘Αμαν Λάχει κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας
Το καφενείο του παππού και της γιαγιάς του Κωνσταντίνου (Ζάκου) έγινε ένα υπέροχο ταβερνάκι
Spring Sips: 5 σπουδαία κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους το σαββατοκύριακο
5 κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας και περιήγησης μέσα στην ανοιξιάτικη φύση.
Στασάνδρου-Πινδάρου: Οι 22 καλύτερες στάσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην πρωτεύουσα
Από brunch και specialty coffee μέχρι street food, cocktails και δημιουργική κουζίνα — οι δύο πιο ζωντανοί δρόμοι της πρωτεύουσας τα έχουν όλα
Το πετρόκτιστο στέκι με την ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει ξανά
Ανοίγει ξανά με νέα διεύθυνση, διατηρώντας όμως τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.
Η επιστροφή που περιμέναμε…
Η έξοδος για καλό ψάρι βρίσκει και πάλι τον ιδανικό της προορισμό