18 November-2 December 2018
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

Τελευταίες παραστάσεις για "Το θαυμαστό ταξίδι" από το Θέατρο Μασκαρίνι

Μια παράσταση κατάλληλη γιαπαιδιά 3 έως 103 χρόνων, γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, χιούμορ, χρώμα, τραγούδι και χορό

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018

Το Θέατρο Μασκαρίνι παρουσιάζει τις τρεις τελευταίες του παραστάσεις με το έργο "Το θαυμαστό ταξίδι". Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, την εσωτερική δύναμη που κρύβει μέσα του, ο καθένας απο μας. Πόσο σημαντική είναι για όλους, η πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας. Σημασία έχει να μην το βάζεις κάτω, να αγωνίζεσε και σίγουρα θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Φιλία, αγάπη, κατανόηση, αλληλοβοήθεια, σεβασμός είναι αξίες που ο καθένας από μας, πρέπει να κουβαλά μαζί του, αν θέλουμε να αλλάξουμε, έστω και λίγο, προς το καλύτερο, τον κόσμο μας.  

Το θαυμαστό ταξίδι ξεκινά, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, αγκαλιές και χαμόγελα. Μια παράσταση κατάλληλη για ... παιδιά 3 έως 103 χρόνων, γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, χιούμορ, χρώμα, τραγούδι και χορό, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Λίγα λόγια για το έργο
Δύο φίλοι ο Μπάνυ και η Ελπίδα, ξεκινούν το πιο θαυμαστό ταξίδι της ζωής τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα ονειρεύτηκαν κι έτσι ο Μπάνυ, μόνος πια, ξεκινά έναν αγώνα για να βρεθεί, στο πλευρό της φίλης του. Ενα ταξίδι στα πιο θαυμαστά μέρη του κόσμου, γεμάτο ανατροπές, μέσα από τις οποίες, ανακαλύπτουμε τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής. Αγάπη, φιλία, πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας, αλληλοβοήθεια όπως επίσης και η δύναμη που κρύβει μια αγκαλιά, είναι μόνο μερικές απ’ αυτές.  Πόσο αναγεννημένος, μπορεί να βγει κάποιος μέσα απο ένα τέτοιο ταξίδι;  Θα καταφέρει άραγε ο Μπάνυ, να ξαναβρεί την Ελπίδα του;

Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου ενω την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρη Δημητρίου. Την νεράιδα έφτιαξε η Βασιλική Ανδρέου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μάρκος-Ιούλιος Δρουσιώτης, Χρυστάλλα Σκόρδου, Άντονυ Παπαμιχαήλ και Κρίστη Χαραλάμπους. Φωνή νεράιδας Βίκη Γεωργιάδου.

Τρείς (3) τελευταίες παραστάσεις 18, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στις 10.30, Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία. 
Είσοδος €7,00

* Τα καθαρά έσοδα της παράστασης της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, θα δοθούν για την κάλυψη μέρος των ιατρικών εξόδων της 16χρονης Ζωής που δίνει τη δική της μάχη για τη Ζωή.*

Η παραστάσή μας μπορεί επίσης να αγοραστει, από οργανωμένα σύνολα και φορείς (Δήμους, Κοινότητες, Συνδέσμους γονέων). Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 99485083 και 22270420.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close