Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2019
Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς ταινιών Star Wars, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή καθώς το επερχόμενο Επεισόδιο 9 (Episode IX) θα είναι το τελευταίο πριν την παύση της παραγωγής.
Σε συνέντευξή του με το Bloomberg ο διευθυντής της Ντίσνεϊ Μπομπ Ιγκερ είπε ότι οι συντελεστές της σειράς θα κάνουν ένα διάλειμμα από τον γαλαξία του Star Wars. «Θα κάνουμε μια παύση για κάποιο χρονικό διάστημα για επαναφορά γιατί η ιστορία του Skywalker φτάνει στο τέλος με την ένατη ταινία», εξήγησε. «Θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες Star Wars, αλλά πρώτα θα κάνουμε μια παύση από την παραγωγή».
Επιπλέον, ο Ιγκερ αποκάλυψε ότι παρόλο που υπάρχουν ταινίες σε στάδιο ανάπτυξης, οποιαδήποτε ανακοίνωση δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας. «Δεν έχουμε ανακοινώσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για τις επόμενες ταινίες. Φυσικά και υπάρχουν δουλειές σε ανάπτυξη».
Ο Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος υποδύθηκε τον Λουκ Σκάιγουοκερ, είχε αφήσει να εννοηθεί πρόσφατα ότι μπορεί και να υπάρξει «κούραση» γύρω από το γεγονός ότι κυκλοφορούν τόσα επεισόδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. «Δεν θα πω στην Ντίσνεϊ πως να λειτουργήσει την επιχείρησή της, όμως είναι πιθανό να κουραστούν οι θαυμαστές με τόσες ταινίες; Νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Το έχω ζήσει σε κάποιο βαθμό, αλλά ποτέ κανείς δεν ακούει τις ιδέες μου έτσι και αλλιώς οπότε ποιος τις χρειάζεται;», είπε ο Χάμιλ.
Το ένατο επεισόδιο του Star Wars θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Δεκέμβριο του 2019.
Σχετικά

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου