Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2019
Ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Μαρτίου να προβάλλεται στους κινηματογράφους παγκύπρια η πολυαναμενόμενη μεγάλη κυπριακή παραγωγή “Βουράτε Γειτόνοι η Ταινία”.
Οι αίθουσες γέμιζαν η μια μετά την άλλη φτάνοντας στην απόλυτη πληρότητα. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έφτασαν τις 42,000 μέσα σε μια εβδομάδα και η ταινία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, ακόμη και την πρωτιά που κατέχει μέχρι σήμερα η ταινία Τιτανικός στους Κυπριακούς Κινηματογράφους!
Οι θεατές απόλαυσαν τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τα μοναδικά γυρίσματα ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν την τύχη να δούνε στους κινηματογράφους να κάθονται ανάμεσα τους και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, οι αγαπημένοι τους γειτόνοι, οι οποίοι δεν συγκρατήθηκαν και «βούρησαν» να εισπράξουν ζωντανά την αγάπη του κοινού.
Η ταινία θα παιζεται πλέον και στο Nicosia mall, στο νέο σινεμά της πρωτεύουσας Rio Premier.
Την 1η Απριλίου οι ηθοποιοι της ταινίας θα βρίσκονται στο Rio Premier στη Λευκωσία για να παρακοκουθήσουν μαζί με τους θεατές την ταινία και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Πληροφορίες για την ταινία στο vourate.com και στο τηλέφωνο 70000146
Fb: https://www.facebook.com/vourategeitonoitainia
Instagram: @vourategeitonoitainia






Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι