Shopping , News

Μάθαμε τι θα ανοίξει στο κτίριο του Ellinas DIY που κλείνει

Τελική εκκαθάριση του στοκ με μεγάλες προσφορές σε όλα τα προϊόντα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2019

Άλλη μια ιστορική επιχείρηση της Λεμεσού αναμένεται να βάλει οριστικό τέλος τις προσεχείς ημέρες.

Όπως όλα δείχνουν το πολυκατάστημα ELLINAS DIY, που μετρά ήδη 20 χρόνια λειτουργίας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην περιοχή Ύψωνα, αναμένεται να κλείσει οριστικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του πολυκαταστήματος και να το νοικιάσει πλέον, κάτι αντίστοιχο που έγινε και με το κτήριο του ELLINAS DIY και στη Λευκωσία όπου εκεί στεγάζεται τώρα το πολυκατάστημα ΗΟΜΕΜΑΤΕ.

Αναφορικά με το κτήριο στον Ύψωνα μετά το οριστικό κλείσιμο αναμένεται να "ζωντανέψει" ξανά, αφού εκεί θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Λεμεσό το πολυκατάστημα ΚLEIMA που λειτουργεί με επιτυχία στη Λάρνακα.

Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα η επιχείρηση του ELLINAS DIY προχωρεί σε τελική εκκαθάριση του στοκ με μεγάλες προσφορές σε όλα τα προϊόντα της, ενώ αναμένεται μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2019 να επαναλειτουργήσει με τη νέα επωνυμία.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης η εταιρεία ΕΛΛΗΝΑΣ DIY ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στη Λεμεσό, το 1998, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do It Yourself) στην πόλη.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που πρόσφερε στο χώρο του DIY έδωσαν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες να βρουν πολλαπλές λύσεις σε είδη και εργαλεία για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close