Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2019
Κι αυτό γιατί στο δημοφιλές μαγαζί της Λεμεσού, που μας έχει συνηθίσει σε ωραίες συναντήσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, ετοιμάζει μία ακόμα όμορφη βραδιά ανήμερα το Πάσχα.
Συγκεκριμένα φέτος το Πάσχα θα το περάσουμε με την Ελένη Δήμου, η οποία έρχεται για ένα Live στο Vinylio Wine Etc.
Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου, βάζουμε τα γιορτινά μας κσι τα ανοιξιάτικα μας και πάμε στο Vinylio wine etc που υποδέχεται με μεγάλη χαρά (για ακόμα μια φορά) μια από τις πιο ζεστές γυναικείες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου την Ελένη Δήμου.
Σε "εφ όλης της ύλης" τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και μας ταξιδεύουν ακόμα! Τραγούδια όπως τα "Προσωπικά", "Πάρε με", "Τραγούδι γενεθλίων (Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια)".
Στις 28/4 θα βρεθούμε για ακόμα μια φορά σε κόσμους γεμάτους νότες που συνθέτουν αγαπημένα τραγούδια απ’ το προσωπικό της ρεπερτόριο και όχι μόνο. Τραγούδια παλιά αγαπημένα, τραγούδια καινούργια που θα γίνουν αγαπημένα!
Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη.
Πληροφορίες και κρατήσεις 99300430.

-
Vinylio wine etc
28 Απριλίου 2019
Σχετικά
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.