Things to Do , Top Stories

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος Dukan αποκλειστικά στο υπερπολυτελές θέρετρο!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2013

Το Out of the Βlue Capsis Elite Resort, είναι ένα πραγματικό στολίδι, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου (οι πτήσεις από Κύπρο, με Cyprus Airways, είναι απευθείας και σε ταξιδεύουν κάθε Τετ. Παρ. & Κυρ. πρωί).και είναι κτισμένο ακριβώς δίπλα στο πανέμορφο ψαροχώρι Αγία Πελαγία. Είναι κατάλληλο για όλους όσοι θέλουν στις διακοπές τους να συνδυάσουν την ομορφιά ενός ελληνικού νησιού με την πολυτέλεια ενός βραβευμένου resort.
 

Τι σου προσφέρει
• Παραλίες με άμμο.
• 6 εστιατόρια και 4 εστιατόρια για ιδιωτική χρήση.
• 5 bars.
• 5 πισίνες.
• Water sport center.
• PADI scuba diving center.
• Εικονικό bowling.
• Καταστήματα για shopping.
• Rejuvenating Spa.
• Κέντρο γυμναστικής fit4life.
• Minoan Amusement park.
• Ιδιωτικό ξωκλήσι.

 

Συμπεριλαμβάνει 5 διαφορετικά ξενοδοχεία και συνεπώς 5 διαφορετικά concepts για διακοπές. Το Ruby Red Regal Hotel είναι το πρώτο που χτίστηκε και έχει 78 πολυτελή δωμάτια, junior σουίτες, την Προεδρική σουίτα και τη Royal σουίτα. Τα καταλύματα Eternal Oasis περιλαμβάνουν bungalows, σουίτες bungalows, μεζονέτες και επαύλεις και είναι κατάλληλα για οικογένειες. Το Crystal Energy Hotel είναι η καρδιά του ξενοδοχείου και αποτελεί τόπο συνάντησης όλων. Το Divine Thalassa περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις μπροστά στη θάλασσα. με απίστευτη θέα στο Αιγαίο και το OH!All-suite Hotel είναι ένα νέο κατάλυμα με μεζονέτες, βίλες και σουίτες.
Από οικογενειακή διαμονή σε bungalows, μέχρι βίλες με ιδιωτική πισίνα. Ακόμη, το Out of the Βlue Capsis Elite Resort διαθέτει το μοναδικό Euphoria Rejuvenating Spa, με πολύτιμες θεραπείες ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Η πιο πρόσφατη καινοτομία του, όμως, είναι η αποκλειστικότητα της διάσημης δίαιτας Dukan που σου εγγυάται εύκολο αδυνάτισμα με μόνιμο αποτέλεσμα μέσα σε μία εβδομάδα διακοπών!
 

Χάσε κιλά, κάνοντας διακοπές!
Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Γάλλο διατροφολόγο Δρ. Pierre Dukan, τον δημιουργό της ομώνυμης πρωτοποριακής μεθόδου αδυνατίσματος. Τα πακέτα αδυνατίσματος Dukan προσφέρoυν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απώλειας σωματικού βάρους με την μέθοδο που έχει αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια έρευνας εξαιρετικά αποτελεσματική. Έχεις τη δυνατότητα να ακολουθήσεις το πρόγραμμα δίαιτας Dukan επιλέγοντας ανάμεσα σε δυο ολοκληρωμένα πακέτα αδυνατίσματος:
▪Πρόγραμμα αδυνατίσματος Dukan.
▪Πρόγραμμα αδυνατίσματος και Ευεξίας Dukan.
Και τα δύο προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες όπως αερόβια γυμναστική και yoga καθώς και διάφορες υπηρεσίες φροντίδας στο Capsis Euphoria Rejuvenating Spa.

Info: Out of the Blue Capsis Elite Resort, Αγία Πελαγία, 71500 Ηράκλειο, Κρήτη. (τηλ.: +30 2810 811 112  Fax: +30 2810 811 076 www.capsis.com).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close