Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019
Σε επτά νέους προορισμούς για το 2019 και συγκεκριμένα από Αθήνα προς Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Ίμπιζα, Βαλένθια, Σαράγεβο, Τύνιδα και Σκόπια -ενώ προσθέτει και νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αννόβερο- προχωρεί η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines.
Συγκεκριμένα, το 2019 η εταιρεία προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητας στο δίκτυο εξωτερικού κατά 700 χιλιάδες θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας συνολικά τις 10,3 εκατ. θέσεις εξωτερικού και 17,7 εκατ. συνολικά, συμπεριλαμβάνοντας και το δίκτυο εσωτερικού. Η αύξηση αφορά όλο το έτος, αλλά είναι εντονότερη, σε ποσοστιαία μεταβολή, τους χειμερινούς μήνες αλλά και στην αρχή και το τέλος της τουριστικής περιόδου (δηλαδή Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο).
Επίσης, η Aegean θα προσφέρει αυξημένες συχνότητες και θέσεις σε κύριες βασικές αγορές της δυτικής Ευρώπης από Αθήνα προς Μόναχο, Ντίσελντορφ, Βερολίνο, Αμβούργο, Ζυρίχη, Βιέννη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λισαβώνα και Πόρτο. Παράλληλα, σημαντικά αυξημένος αριθμός δρομολογίων θα ξεκινήσει είτε νωρίτερα, είτε με αυξημένες συχνότητες, όπως Λουξεμβούργο, Μάλτα, Βενετία, Μπολόνια, Νάπολη, Κατάνια και Μάλαγα. Επιπλέον, αυξημένη χωρητικότητα δρομολογείται και για την αγορά των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης.
Ανταποκρινόμαστε, αναφέρει ο Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, με συνέπεια και συνέχεια στις σημαντικές νέες επενδύσεις των επιχειρηματιών του τουρισμού, που υλοποιούνται σε νέες αναβαθμισμένες μονάδες, προσπαθώντας να συμβάλουμε στην επιμήκυνση της περιόδου.
Άλλωστε, προσθέτει, αυτή είναι που θα μας επιτρέψει και την αξιοποίηση των δικών μας επενδύσεων σε αεροσκάφη και τεχνολογία. Μόνο η συντονισμένη συμβολή και επένδυση πολλαπλών ιδιωτικών φορέων του τουρισμού, παράλληλα με τις απαραίτητες για την ανταγωνιστικότητα πολιτικές από την Πολιτεία, μπορεί να δώσει συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία του τουρισμού, καταλήγει ο κ. Γερογιάννης.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν
Ετοιμαζόμαστε για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Ανοίγει για το καλοκαίρι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας