Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2019
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από το βράδυ της Τετάρτης.
Σήµερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος.
Σταδιακά όµως, ο καιρός θα καταστεί γενικά µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Τοπικά πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, που στα παράλια δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη. Τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα µε την Πέµπτη.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 46 εκατοστά.
Σχετικά
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Καλοκαίρι στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να είσαι εδώ, κάθε μέρα.
AMARA: 7 Χρόνια Αριστείας και Διαχρονικής Φιλοξενίας
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το AMARA καθιερώθηκε ως ένας ξεχωριστός προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας
Η Coral Cyprus και τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια των Shell V-Power & Shell GO+ με μεγάλο έπαθλο 3 Jeep® Avenger
Η νέα καμπάνια συνδέει τα καύσιμα τελευταίας γενιάς Shell V-Power με την εφαρμογή Shell GO+ και ολοκληρώνεται με διαγωνιστικές δοκιμασίες δεξιότητας για την ανάδειξη τριών νικητών
Η Lidl Κύπρου θωρακίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τη νέα εταιρική δέσμευση «Full εγγύηση Lidl»
Η εταιρεία εισάγει πολιτική επιστροφής χρημάτων στα φρέσκα προϊόντα, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της τοπικής εφοδιαστικής της αλυσίδας
Δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels στα Best of the Best της Ευρώπης
Μία σημαντική διάκριση πέτυχαν δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels, καθώς βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων, με βάση τα Travelers’ Choice Awards του Tripadvisor
Το Aphrodite Hills Resort παρουσιάζει το ανανεωμένο The Racket Club
Ένα νέο κεφάλαιο για το κορυφαίο θέρετρο της Κύπρου.
Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες
Πώς θα είναι ο καιρός το σαββατοκύριακο
Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean εγκαινιάζει το NALU Latchi by Leonardo Limited Edition-Πρώτες εικόνες
Το θέρετρο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία, κεντρική πισίνα και πλωτό υδάτινο πάρκο στη θάλασσα
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Έρχονται βροχές από την Παρασκευή
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από αύριο Παρασκευή.
Η Κύπρος έχει τις καθαρότερες θάλασσες για κολύμπι στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Πρωτιά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά
Διεθνής αποθέωση για κυκλαδίτικο νησί μέσα από αφιερώματα των Times
Περιγράφεται ως ένα «χαρακτηριστικό και γοητευτικό σύμπλεγμα» Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ιδανικό για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, τη γαστρονομία και τη ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού