Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2019
Είναι επίσημο: Το «Ghostbusters» επιστρέφει.
Το Entertainment Weekly αποκάλυψε την Τρίτη ότι ο Τζέισον Ράιτμαν, γιος του Ιβάν Ράιτμαν ο οποίος σκηνοθέτησε την πρωτότυπη ταινία από το 1984 και το σίκουελ από το 1989, θα σκηνοθετήσει και θα συνδημιουργήσει το σενάριο για το επερχόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ.
Με ένα τουίτ του, ο-τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ-Ράιτμαν ανακοίνωσε την εμπλοκή του στο νέο «Ghostbusters», γράφωντας ότι «επιτέλους έχει τα κλειδιά για το αμάξι».
«Πάντα πίστευα ότι εγώ ήμουν ο πρώτος μεγάλος θαυμαστής του “Ghostbusters”, στα 6 μου χρόνια, όταν επισκέφτηκα το κινηματογραφικό πλατό. Ήθελα να κάνω μια ταινία για όλους τους υπόλοιπους θαυμαστές. Αυτό το πρότζεκτ αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στο πρωτότυπο φιλμ, δεν είναι ριμέικ. Ο,τι συνέβη στη δεκαετία του ’80, συνέβη τότε. Η δική μου ταινία θα διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή», δήλωσε ο Ράιτμαν στο E.W.
Η Sony Pictures, το στούντιο παραγωγής της ταινίας, κάνει λόγο για επιστροφή στις ρίζες της ιστορίας και χαρακτηρίζει το μελλοντικό «Ghostbusters» ως το νέο κεφάλαιο στο πρωτότυπο σενάριο. Η Sony γύρισε ένα ριμέικ το 2016 με γυναίκες πρωταγωνίστριες, αλλά δεν πήγε καλά στο box office.
Είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε για την πλοκή του σεναρίου, τους χαρακτήρες ή για το αν οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στην πρώτη ταινία Νταν Άικροιντ, Έρνι Χάντσον ή Μπιλ Μάρει, θα επιστρέψουν. Ο Χάρολντ Ράμις πέθανε το 2014.
Το στούντιο έχει ημερομηνία για την κυκλοφορία της νέας ταινίας: καλοκαίρι 2020. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες.
Σχετικά

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στον 3ο Θερινό Κινηματογράφο Περιστερώνας
Δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με (δωρεάν) υπαίθριες προβολές και όχι μόνο

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά
