Shopping , Fashion & Beauty

Η Μέλαινα δανείζεται τα μυστικά της φύσης!

Η Έλενα Χειμώνα διατηρεί ένα εργαστήρι στην Κλήρου όπου φτιάχνει χειροποίητα προϊόντα

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018

Όλα ξεκίνησαν τρία χρόνια πριν με την γέννηση της πρώτης της κορούλας. Ως νέα μαμά με ανησυχίες άρχισε να ψάχνεται περισσότερο γύρω από το θέμα διατροφής και χρήσης καλών καλλυντικών προϊόντων (απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, σαπούνια, κτλ) που να είναι ελεύθερα από κάθε είδους χημικά και τοξικά. Ελέγχοντας τα συστατικά των προϊόντων που υπήρχαν στο εμπόριο, κατάλληλα για βρέφη και παιδιά, προβληματίστηκε τόσο πολύ με αποτέλεσμα ό,τι είχε αγοράσει για το σπίτι να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια. ‘Και τότε θυμήθηκα την γιαγιά μου στο χωριό που έφτιαχνε μια αλοιφή με κερί μέλισσας, λάδια, βότανα, ανθόνερα. Μια αλοιφή για όλα όπως έλεγε η γιαγιά. Την περίφημη και θαυματουργή κεραλοιφή!’, μας λέει χαρακτηριστικά.
‘Όντας παιδί και σύζυγος μελισσοκόμου, το μελισσοκέρι μας το πρόσφεραν απλόχερα οι μελισσούλες μας, τα κορίτσια μας όπως τις ονομάζει ο σύζυγος μου’. Και τότε άρχισε διάβασμα. Πειραματίστηκε και δειλά-δειλά άρχισε να φτιάχνει οτιδήποτε σε καλλυντικό για τις προσωπικές ανάγκες της οικογένειας και κυρίως για το νεογέννητο. Στην πορεία βλέποντας πόσο αποτελεσματικά ήταν άρχισε να τα προσφέρει σε φίλους και συγγενείς. Έτσι σιγά σιγά γεννήθηκε η ιδέα της “Μέλαινα”. Χειροποίητα προϊόντα με συστατικά που μας προσφέρει απλόχερα η ΦΥΣΗ και οι κυψέλες που διατηρεί η οικογένεια.

Τα προϊόντα
Φυτικά λάδια, Αιθέρια έλαια, Βότανα, Μέλι, Μελισσοκέρι, Πρόπολη, Βασιλικός πολτός είναι ορισμένα που παράγουν φθάνοντας στο σήμερα όπου η γκάμα των προϊόντων τους έχει μεγαλώσει και κάποιος μπορεί να προμηθευτεί από χειροποίητα αγνά καλλυντικά με μέλισσοκέρι όπως κεραλοιφες για πρόσωπο και σώμα, καθώς και κρέμες σώματος, ματιού, scrubs και σαπούνια.


(96410451 / https://www.facebook.com/melainacosmetics/)

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close