Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2018
Στη δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου 8 ορόφων στη λεωφόρο Μακαρίου προχωρά η ισραηλινή εταιρεία Fattal Hotel Management.
Πρόκειται για ένα όμιλο ο οποίος κατέχει 150+ ξενοδοεχεία στην Ευρώπη και 39 σε 14 διαφορετικούς προορισμούς στο Israel.
To κτίριο το οποίο θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο έχει εμβαδό 5600 τ.μ. και μέχρι το 2013 λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας.
Ακολούθως απορροφήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και τέθηκε προς πώληση στην τιμή των 9 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευσμα, πρόκειται για το τέταρτο ξενοδοχείο που θα δημιουργήσει στην Κύπρο η Fattal αφού τα προηγούμενα χρόνια προχώρησε στην απόκτηση τριών ξενοδοχείων που ανήκαν στον Όμιλo Libra. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Leonardo Plaza Cypria Maris, Sentido Cypria Bay και Leonardo Laura Beach & Splash Reosrt.
Οι πληροφορίες λένε πως η ισραηλινή εταιρεία δεν πρόκειται να κατεδαφίσει το ξενοδοχείο αλλά να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση και βελτιώσεις. Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη περιοχή θα λειτουργήσει ακόμα ένα ξενοδοχείο σύντομα, το πρώην holiday Inn το οποίο επίσης πωλήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου στην ελληνική ΠΑΝΓΑΙΑ. Επίσης, ένα άλλο ακίνητο στη λεωφόρο Μακαρίου που ανήκε στην Τράπεζα Κύπρου και πωλήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, κατεδαφίστηκε και στη θέση του ανεγείρεται πολυώροφο κτίριο.
Σχετικά

Καιρός: Μικρή ανάσα μετά τον καύσωνα - Ισχυροί άνεμοι το απόγευμα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Ένα vεολιθικό χωριό στην καρδιά του Πρωταρά
Ανοιχτός από σήμερα Δευτέρα, 28 Ιουλίου για εξερεύνηση




Κίτρινη προειδοποίηση με 41 βαθμούς σήμερα- Έρχεται νέα πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Tα 12 μέτρα στήριξης μετά τις φονικές πυρκαγιές που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
“Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι”.

Ένας οδηγός με τα 11+ καταδυτικά σημεία του Πρωταρά
Ένας οδηγός καταδυτικών εμπειριών από τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας

Πότε θα γίνει η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου όλων των εποχών – Σκοτάδι στη Γη για 7 λεπτά
Tην Κυριακή, 16 Ιουλίου, του … 2186, ο πλανήτης μας θα ζήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη ηλίου των τελευταίων 10.000 ετών

Τα 7 αρχαία μνημεία που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά στην ορεινή Λεμεσού
Αυτοψία σε 62 χώρους από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, ποια παρέμειναν άθικτα

10 συγκλονιστικές εικόνες από τη φονική πυρκαγιά της Λεμεσού
Όπως την "αποτύπωσε" ο Μιχάλης Μιχαήλ