Shopping , Fashion & Beauty

Η Μαρία έκανε την κουρελού μόδα!

Όταν μία κουρελού μεταμορφώνεται σε υπέροχες τσάντες

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2018

Η Μαρία Φιλήμονος, σπούδασε διασκόσμηση, όμως την κέρδισε η δημιουργία! Έτσι έφτιαξε το Brand Crafty MF, και δημιουργεί χειροποίητες τσάντες που εντυπωσιάζουν.

Γι' αυτό κι εμείς μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες!

Πώς προέκυψε η δημιουργία του brand Crafty MF και η δική σου συλλογή από χειροποίητες τσάντες;
‘Από μικρή θυμάμαι μου άρεσε πολύ να πειραματίζομαι με τα χέρια μου. Έφτιαχνα κατασκευές με ό,τι υλικό έπεφτε μπροστά μου. Σπούδασα διακόσμηση και τα κεντήματα, τα υφαντά και τα πλεκτά ήταν η αδυναμία μου. Οι καλλιτεχνικές μου αναζητήσεις και η επιθυμία μου να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό για δική μου χρήση, με οδήγησαν στην πειραματική δημιουργία μιας τσάντας με βασικό υλικό την παραδοσιακή κουρελού. Έτσι -με τη βοήθεια της μητέρας μου- το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερο, πολύ χρηστικό, εντυπωσιακό και ανθεκτικό. Οι αντιδράσεις του φιλικού μου κύκλου υπήρξαν ενθουσιώδεις και έτσι άρχισα να κατασκευάζω και να πειραματίζομαι με διαφορετικά σχέδια, και σιγά-σιγά χωρίς να το καταλάβω ήρθε η πρώτη παραγγελία και η δεύτερη και η τρίτη. Η μεγάλη ζήτηση των σχεδίων με οδήγησε πολύ σύντομα στη δημιουργία του brand Crafty MF’.

Τι υλικά χρησιμοποιείς για τις τσάντες σου;
‘Το βασικό υλικό είναι η κουρελού. Χρησιμοποιώ επίσης βαμβακερά, δερμάτινα, βελούδινα υφάσματα και ποικιλία από κρόσσια είτε ως διακοσμητικό στοιχείο είτε ως λεπτομέρεια είτε ως φουντάκια που κρέμονται’.

Τι είναι αυτό που τις κάνει μοναδικές;
‘Ξεχωρίζουν για τα καλαίσθητα σχέδιά τους, για την ποιοτική τους κατασκευή, για τα υλικά και τις υφές που συνδυάζονται αρμονικά σε κάθε κομμάτι και για την έμφαση στη λεπτομέρεια. Επιπλέον όλες οι τσάντες συνδυάζουν  boho στοιχεία και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Είναι προσεγμένες όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους, αφού διαθέτουν εσωτερική επένδυση που προσφέρει σταθερότητα καθώς και επένδυση φόδρας με τσέπη’.

Η νέα σου συλλογή για τη σεζόν τι περιλαμβάνει;
‘Περιλαμβάνει πληθώρα σχεδίων όπως τσάντες που μπορούν να φορεθούν χιαστί, backpacks, τσάντες ώμου σε κυκλικό σχήμα, καθώς επίσης και τσαντάκια μέσης σε ζώνη. Ορισμένες είναι απλές, ενώ άλλες είναι στολισμένες με ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία όπως παγιέτες, στρας, κρόσσια κ.λπ. Στόχος μου είναι να ανταποκρίνομαι σε όλα τα στυλ γι’ αυτό και φροντίζω να διαθέτω ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων’.

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μία Crafty MF bag;
‘Υπάρχουν οι σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram, με το όνομα Crafty MF, όπου κάποιος μπορεί να κάνει τη δική του παραγγελία, ακόμη και για μια custom made τσάντα!’
>> facebook.com/craftyMF

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close