Shopping , News

Ελληνική αλυσίδα γυμναστηρίων έρχεται Κύπρο

Η Κύπρος θα αποκτήσει ένα από τα boutique γυμναστήρια της αλυσίδας Alterlife!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018

Την κάθοδό της στην κυπριακή αγορά πραγματοποιεί η ελληνική εταιρεία Alterlife, με το άνοιγμα του πρώτου της boutique γυμναστηρίου στη Λευκωσία, του Alterlife Boutique - Nicosia.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του https://inbusinessnews.reporter.com.cy, στο πλαίσιο της μεγάλης επέκτασής της τον φετινό Σεπτέμβριο, μαζί με τη λειτουργία ακόμα τεσσάρων premium clubs στην Ελλάδα (Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Νέο Φάληρο και Ελληνικό), η ελληνική αλυσίδα προγραμματίζει στις 17 Σεπτεμβρίου του 2018 το μεγάλο άνοιγμα στην αγορά της Κύπρου.

Η τοποθεσία του Alterlife Boutique Nicosia θεωρείται κομβική, καθώς βρίσκεται στον Στρόβολο, πλησίον των καταστημάτων Avraamides και Jumbo στη Λακατάμεια, πριν τον κυκλικό κόμβο Metro.

Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί την πελατεία του.

Για Group Personal
Με το άνοιγμα πέντε νέων γυμναστηρίων, τα Alterlife γίνονται πλέον 18 σε Ελλάδα και Κύπρο, καλώντας τους επισκέπτες τους να βιώσουν την fitness excellence εμπειρία.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα boutique γυμναστήρια της αλυσίδας καταλαμβάνουν μέχρι 600 τετραγωνικά μέτρα, με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική και μικρά τμήματα 5-10 ατόμων, παρέχοντας μόνο υπηρεσιές Group Personal.

Μοντέλο franchise
Η Alterlife έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των υφιστάμενων κέντρων στην Ελλάδα.

Με πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η Alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Η ιστορία της Alterlife έχει τις ρίζες της το 1998, με το πρώτο γυμναστήριο του Δημήτρη Κουκουφλή στα Φάρσαλα. Το 2008 αποτέλεσε το πρώτο ορόσημο στην ιστορία της, καθώς τότε ιδρύθηκε η εταιρεία από τα αδέλφια Δημήτρη και Τηλέμαχο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close