Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2018
Τους εκρηκτικούς Imam Baildi παρουσιάζει ο Δήμος Παραλιμνίου στον πεζόδρομο του Πρωταρά (μάθε όλες τις λεπτομέρειες), την Κυριακή 26 Aυγούστου στο πλαίσιο του καλοκαιρινού MoonWalk 2018 με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους!
Μετά τον περίπατο, υπό το άκουσμα των 18 μουσικών συνόλων στον πεζόδρομο Πρωταρά-Περνέρα, η βραδιά θα κορυφωθεί με μεγάλη συναυλία των Imam Baildi στο γρασίδι του Polyxenia Isakk Rest Beach.
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
Ώρα έναρξης: 22:30
Διοργανωτής: Νεολαία Παραλιμνίου - Paralimni Youth
Μάθε για τους Imam Baildi
Οι Imam Baildi συμπληρώνουν 10 χρόνια πετυχημένης πορείας και παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το album τους που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά. Θα απολαύσουν ζωντανά επί σκηνής το πρώτο single, της νέας τους δουλειάς, που αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο τραγούδι «Χαρά μου», που είχε κυκλοφορήσει το 1952 σε μουσική του Τάκη Μωράκη και σε στίχους του Κώστα Πρετεντέρη και του Γιώργου Οικονομίδη. Επίσης το «Δε μου φταίει κανείς», σε μουσική των ImamBaildi και την ήδη αγαπημένη από κοινό και κριτικούς διασκευή του κομματιού «Τα ζηλιάρικα σου μάτια» του θρυλικού Μάρκου Βαμβακάρη, με ερμηνευτή τον Κωστή Μαραβέγια.
Οι Imam Baildi, εδώ και 10 χρόνια, συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις και εξερευνήσεις. Αδιάκοπα αναζητούν νέους συνδυασμούς ηχοχρωμάτων που κάνουν την καθημερινότητα μας φωτεινή και μαγευτική. Κάθε live εμφάνιση τους μετατρέπεται σε ένα τεράστιο και εκρηκτικό πάρτι!
ImamBaildi
Ορέστης Φαληρέας: DJ, μπάσο
Λύσανδρος Φαληρέας: Drums, κρουστά, πλήκτρα
Ρένα Μόρφη: Τραγούδι
MC Yinka: Ραπ, φωνητικά
Γιάννης Δίσκος: Σαξόφωνο, κλαρίνο
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: Ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξης Αραπατσάκος: Μπουζούκι, φωνητικά
Αγαπητός Καταξάκης: Ηχοληψία
Σχετικά
Μεγάλος νικητής του The Voice ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος από την Κύπρο (βίντεο)
Ποιος είναι ο τραγουδιστής και ποιο το έπαθλο που θα λάβει
Ο Freedom Candlemaker επιστρέφει στο Πρόζακ
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η εκτέλεση τραγουδιών από τον δίσκο «Now Happiness»
Το Trio in Cahoots σε μια γιορτινή βραδιά τζαζ στην Πάφο
Τελευταία εκδήλωση για το 2026 στο Τεχνόπολις 20 θα είναι η μουσική παράσταση με το Trio in Cahoots σε μια χριστουγεννιάτικη τζαζ εκδοχή
Η Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο για τη συναυλία της χρονιάς
Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γιορτάσει τον έρωτα, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλα «όσα αγαπάει»
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία