Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2018
Αν βρεθείς αυτό το weekend στην πιο δημοφιλή περιοχή της Κύπρου το καλοκαίρι, την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά σου προτείνω αγαπημένα στέκια για ποτό.
Πάρε λοιπόν σημειώσεις!

Στην καρδιά της διασκέδασης, στο Isola Beach Bar (23721021) στην Αγία Νάπα θα δοκιμάσεις το Beetroot Basil Belini (€7), το οποίο αποτελεί γευστική πρόκληση.
Στην άκρη του γκρεμού, στο Cliff Bar (23844000) στην παραλία του Κόννου, εκτός από συγκλονιστική θέα, θα βρεις και εξαιρετική λίστα cocktail με το Cliff Bar Sensation (€9) να απογειώνει τη διάθεσή σου. Και αν απολαμβάνεις τη ζωή στην παραλία, επισκέψου το Beachhouse Dome (23721006) για την πιο lounge εμπειρία στην Αγία Νάπα και πιες το Style Colada (€7.50).
Για μια πιο παραδοσιακή εμπειρία το Καφενείον του Cavo Maris (23832043) σερβίρει κυπριακό καφέ και ελληνικό ούζο. Στο Nissaki (23725151) στην περιοχή της Αγίας Θέκλας κάθε καλοκαίρι είναι ξεχωριστό, όπως και τα ποτά του που θα σου κρατήσουν συντροφιά.
Θα μαγευτείς από το τραγούδι των Σειρήνων, αλλά και το blueberry Mojito του Sirena Bay (97776922) στον Πρωταρά. Κι αν έχεις έθνικ διάθεση επισκέψου το κοντινό Aντάμωμα (23814000) για αρωματικά cocktail ή ναργιλέ πάνω στο κύμα.
Για νόστιμα αλκοολούχα ποτά κάθισε στο Levels Bar του ξενοδοχείου Asterias Hotel (23201000) που προσφέρει θέα από τη Μακρόνησο ως το Κάβο Γκρέκο και απόλαυσε ένα από τα απόλυτα summer fresh cocktail (έως €12), ενώ αν αναζητάς θέα από ψηλά προτίμησε το Panorama Rooftop Bar (23201000) και απόλαυσε το εξωτικό The Don (€11.50). Το πιο value for money cocktail της σεζόν σερβίρεται στο Marcelo's Beach Bar στην Αγία Νάπα (97828554) και ακούει στο όνομα Brandy Sour (€4).
Βρες ακόμα περισσότερες επιλογές και γεύσεις στο ολοκαίνουργιο Check In που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Σχετικά
Ακυρώνεται το πολυαναμενόμενο rooftop event του Πάσχα
Μία μοναδική εμπειρία που από μόνη της αξίζει την ανάβαση μέχρι την Κακοπετριά.
Το διάσημο all day beach bar/εστιατόριο στο πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού, επιστρέφει
Ετοιμάσου να ζήσεις ξανά όμορφες νύχτες και μέρες στον παράδεισο
Η μεγάλη επιστροφή: Το Opening Party του Nammos θα έχει λάμψη, μουσική και πολυτέλεια
Save the date: 05 Απριλίου 2026
Το αγαπημένο μας bar σερβίρει hits από το παρελθόν
O καταπληκτικός dj Goofy φέρνει νέα πνοή στο Lost and Found
Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παραθαλάσσια στέκια του νησιού, ανακοίνωσε την επιστροφή του
Το κομψό beach bar της Αγίας Νάπας, ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί
Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ
Τον Μάρτιο, η Κύπρος φιλοξενεί για πρώτη φορά τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ, στο πλαίσιο του 10ου Cyprus Bar Show
Στην αυλή του The Old Powerhouse θα στηθεί κάτι πολύ όμορφο
Το Grecophilia γιορτάζει το Μεγάλο Σάββατο με ένα Easter Gathering στην αυλή του The Old Powerhouse στη Λευκωσία
Ζήστε το απόλυτο Best Night Out στο City of Dreams Mediterranean
Mε δημιουργικά κοκτέιλ, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και εκρηκτικά σόου
To πιο "δυνατό" αποκριάτικο πάρτι θα στηθεί σε ένα εμβληματικό Roof Bar
Carnival-Themed Experience στο Roof Bar του NYX Hotel Limassol
Ένα (μασκέ) cabaret show που θα χαρίσει στη Λεμεσό ανεπανάληπτες στιγμές!
Το VELVET - A Modern Cabaret Show – ‘The Masquerade Affair’ έρχεται για ένα βράδυ εκρηκτικό