Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2018
Οι φίλοι της μεσογειακής και κυρίως της ιταλικής κουζίνας μπορούν να αναζητήσουν ψαγμένα πιάτα της ιταλικής γαστρονομίας σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου στον Πρωταρά, το Il Basilico.

Και ενώ βρίσκεσαι στην Κύπρο, πετάγεσαι ένα ταξιδάκι μέχρι την Ιταλία, μέσα από τις γαστρονομικές προτάσεις του Il Basilico! Εδώ, θα δοκιμάσεις πίτσες, με υπέροχη λεπτή και τραγανή ζύμη, φτιαγμένες λες και ήρθαν κατευθείαν από τη Ρώμη. Με σχεδόν 25 χρόνια εμπειρία, επιλεγμένες πρώτες ύλες, μαεστρία στην κουζίνα και φιλική εξυπηρέτηση, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου εστιατόρια στον Πρωταρά.

Η πλούσια κάρτα του περιλαμβάνει σαλάτες, πίτσες, μακαρονάδες, steak και άλλα κυρίως γεύματα, όλα φτιαγμένα με ιταλικό ταμπεραμέντο, ενώ προσφέρει και value for money set menu.

(23832685) Λεωφ. Πρωταρά 34. Δ-Κ 12.00-24.00.
Σχετικά
Το εστιατόριο του Χριστάκη: Μια γωνιά της παλιάς Λευκωσίας που άντεξε στον χρόνο
Μια σπάνια φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μάς μεταφέρει στην περιοχή του σημερινού σταθμού λεωφορείων, δίπλα στην Πλατεία Σολωμού, εκεί όπου ένα ιστορικό εστιατόριο συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί κομμάτι της πόλης.
Ελληνική αλυσίδα εστίασης ετοιμάζει νέο κατάστημα στη (δυτική) Λεμεσό
Η αλυσίδα Mailo's - The Pasta Project διαθέτει δίκτυο 50 καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο και Καναδά
Κρασί, pizza & ηλιοβασίλεμα στο όμορφο Κοιλάνι
Το Michaelides Winery στην ορεινή Λεμεσό, σε περιμένει για εκλεκτό κρασί, πίτσα και ηλιοβασίλεμα
Το House of Brisket είναι το νέο spot στη Λεμεσό για αυθεντικό smoked BBQ
Tο brisket, αυτό το νόστιμο μέχρι λιποθυμίας κρέας, ήρθε επιτέλους στη Λεμεσό, σε έναν χώρο όπου είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής
Δύο bars, δύο βραδιές και ένα διαφορετικό drinking experience στη Λεμεσό
Το βραβευμένο bar/resto CINÉMA και το ιταλικό SALONE ενώνουν δυνάμεις και… ανταλλάζουν θέσεις για ένα διήμερο γεμάτο ποτό, μουσική και καλή διάθεση.
Η ταβέρνα με τη μεγάλη καταπράσινη αυλή που μας περιμένει για αυθεντικό κυπριακό φαγητό
Μια αυθεντική κυπριακή ταβέρνα με 17 χρόνια ιστορίας στον Άγιο Θεόδωρο
Η Αυλή του Σαββή ανοίγει τις πόρτες της για 3 μουσικές βραδιές τον Σεπτέμβρη
Το Σωματείο Ομάδα Εθελοντών Σιάς ετοιμάζει βραδιές με μουσική και φαγητό στο νέο της χώρο
Ένα Γλυκό Φθινόπωρο: Μια ξεχωριστή οινική εμπειρία στα Χανδριά
Από τον ορεινό αμπελώνα της Μαδαρής και τη συγκομιδή των σταφυλιών, μέχρι την εξαγωγή του μούστου και τις πρώτες πράξεις της οινοποίησης.
Το Amore επιστρέφει στη Λευκωσία με νέο μενού, brunch και ακόμη περισσότερους λόγους για να το επισκεφθείς
Το δημοφιλές all day spot ανοίγει ξανά τις πόρτες του ανανεωμένο, βάζοντας και το brunch στην καθημερινότητά μας
Κυριακές στο χωριό, σε 10 υπέροχα μέρη για κυριακάτικο μπουφέ με θέα και σπιτικές γεύσεις
Αυτόν το Σεπτέμβριο κάθε gelato στο Columbia Confectionery γίνεται μια πράξη ελπίδας
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις gelato θα διατεθεί στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, μέσα από την καμπάνια «The Golden Scoops»
Το στέκι της Έγκωμης με τα πληθωρικά burgers και τις 16 draught μπίρες
Το Finders Bar & Grill συνδυάζει την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής αμερικανικής pub με ζουμερά burgers, ιδιαίτερες γεύσεις και παρεΐστικη διάθεση.