Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2018
Ένα φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας, ένα φοβερό θρίλερ για γερά στομάχια και ένα ριμέικ μίας ρομαντικής κομεντί του 1987 είναι οι καινούργιες ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες.
Anon
Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Sal Frieland (Clive Owen) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Amanda Seyfried), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως 'The Girl', δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Sal πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Andrew Niccol ('Gattaca', 'The Truman Show'), επιστρέφει με ένα φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον, αντλώντας έμπνευση από το παρόν. Πιστός στα θέματα που θέτουν ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας, ο δημιουργός εξερευνά τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, του σκανδάλου Snowden και του WikiLeaks.
K Cineplex 1 (The Mall of Cyprus ) 20.00
K Cineplex 2 (The Mall of Cyprus ) 22.30
K Cineplex 6 (Λευκωσία) 20.00, 22.30
K Cineplex 1 Λεμεσός) 20.00
K Cineplex 2 Λεμεσός) 22.30
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 17.30, 19.45 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 5 (Kings Avenue – Πάφος) 20.00, 22.30
RIO 4 19.45, 22.00
Revenge
Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, την Jen (Matilda Lutz) μια πανέμορφη 'Λολίτα' που με το σεξαπίλ της θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Η Jen, ξεφεύγοντας από τα όρια του ρεαλισμού, αναγεννιέται και από εύθραυστη 'γατούλα' μεταμορφώνεται σε μια σκληρή γυναίκα που με ένα ημιαυτόματο όπλο και δολοφονικές προθέσεις παίρνει τον έλεγχο στα χέρια της. Διψασμένη για εκδίκηση, θα επιστρέψει και θα μετατρέψει το κυνήγι στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό. Το 'Revenge', σε σενάριο και σκηνοθεσία της Coralie Fargeat, είναι μια ιστορία βιασμού και κακοποίησης που καταλήγει σε ένα ακραίο λουτρό αίματος, πάντα με γνώμονα το στιλ και τον συμβολισμό. Για το λόγο αυτό, η Fargeat, έντυσε την ταινία με κραυγαλέα φλούο χρώματα και indie ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα insta-cult φιλμ για γερά στομάχια.
K Cineplex 4 (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 Λεμεσός) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 (Λάρνακα) 19.45, 22.15
K Cineplex 3 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.15
RIO 3 19.45, 22.00
Overboard
Θυμάσαι τη ρομαντική κομεντί 'Overboard' του 1987, με τους Goldie Hawn και Kurt Russell; Εκεί, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία, ενώ ένας αγροίκος μαραγκός που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, για να την εκδικηθεί, την έπεισε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. 2018 και σε αυτό το σύγχρονο ριμέικ της ταινίας από τους Bob Fisher και Rob Greenberg, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί! Ο Eugenio Derbez, είναι ο Leonardo, ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Anna Faris, υποδύεται την Kate, μία ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της! Μαζί με τους Faris και Derbez, πρωταγωνιστούν επίσης η Eva Longoria και ο John Hannah.
K Cineplex 5 (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 (Λευκωσία) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 Λεμεσός) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 19.45, 22.00
K Cineplex 4 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.00
RIO 2 19.45
RIO 6 17.30
RIO 1 22.30
Σχετικά
To «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου βάζει πλώρη για τα Όσκαρ
Η επίσημη επιλογή της Κύπρου για τα Όσκαρ
Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Rolling Stones ετοιμάζουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία
Eνα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ ετοιμάζεται να μεταφέρει την πολυτάραχη διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.
Ολική επαναφορά: Πρώτες πληροφορίες για το (νέο) reboot του «Star Trek»
Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και το ύφος θα είναι επηρεασμένο από ταινίες όπως το «Training Day» και το «Crimson Tide»!
Το βραβευμένο στο Sundance “Hold Onto Me” (Κράτα Με) συναντά το κοινό της Κύπρου
Από τις sold-out προβολές και το Audience Award του Sundance, στις μεγάλες οθόνες της Κύπρου. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο
«La Bola Negra»: Η πολυσυζητημένη ταινία των Καννών έρχεται στο Netflix – Με φόντο τη ζωή και τον θάνατο του Λόρκα
Οι δύο δημιουργοί της ταινίας, γνωστοί ως «Los Javis», κέρδισαν το Βραβείο Σκηνοθεσίας του φεστιβάλ.
Αυτές είναι οι 4 κυπριακές ταινίες που πάνε στο 49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά 157 ταινίες μικρού μήκους
Λίαμ Νίσον: Κινηματογραφική επιστροφή με το θρίλερ δράσης «Κωδικός Τεχεράνη»
Το κυνήγι του χρήματος οδηγεί σε μια νέα επικίνδυνη αποστολή
4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους
Αγωνία σε ιλιγγιώδες ύψος, σκοτεινός Πινόκιο, προϊστορικές περιπέτειες και ένας σπουδαίος Willem Dafoe συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού
Στην όμορφη αυλή του Έρμα για θερινό σινέμα και τον Σεπτέμβριο
Τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχες ταινίες, με ελεύθερη είσοδο
EXPLICIT: Το νέο τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα του Ριάλτο
Θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2026 και θα περιλαμβάνει ταινίες που τόλμησαν να ανοίξουν νέους δρόμους στη γλώσσα του σινεμά
Tο σίκουελ του «Once Upon A Time in Hollywood» με τον Μπραντ Πιτ απέκτησε τίτλο και ημερομηνία πρεμιέρας
Ο Cliff Booth, ο θρυλικός κασκαντέρ και βετεράνος πολέμου που χάρισε στον Μπραντ Πιτ το πρώτο του Όσκαρ ερμηνείας στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη