Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018
Η νέα ταινία της Marvel, "Avengers: Infinity War" κατέρριψε όλα τα ρεκόρ μόλις προβλήθηκε στις αίθουσες!
Συγκεκριμένα, αποκόμισε συνολικά 630 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 520 εκατ. ευρώ) παγκοσμίως το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας Exhibitor Relations. Και αυτό χωρίς την Κίνα, όπου θα προβληθεί στις 11 Μαΐου!
Η ταινία της Marvel (Disney), με πρωταγωνιστές τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού box-office το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του σε 4.474 αίθουσες με εισιτήρια 250 εκατομμυρίων δολαρίων, καταγράφοντας επίσης ένα ρεκόρ.
Κατάφερε μάλιστα να εκθρονίσει την ταινία "Πόλεμος των Άστρων: Η Αφύπνιση της Δύναμης", που είχε αποκομίσει 248 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της το 2015.
Η ταινία συνδυάζει τουλάχιστον εννέα franchise και βάζει στη μεγάλη οθόνη περίπου 20 σούπερ ήρωες που πολεμούν για να σώσουν τον κόσμο.
Το 'Avengers: Infinity War' είναι μια υπερηρωική συνάντηση επικών διαστάσεων σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo ('The Winter Soldier', 'Civil War', 'Ant-Man'), που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί.
Στο φιλμ εκτός από τους Εκδικητές, θα δεις τους Φύλακες του Γαλαξία, τον Spider-Man, τον Doctor Strange, τον Thor, τον Black Panther και πολλούς άλλους αγαπημένους χαρακτήρες (συνολικά 67!) της Marvel!
Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από οτιδήποτε απειλεί την ανθρωπότητα, ένας νέος κίνδυνος αναδύεται από τις κοσμικές σκιές: ο Thanos (Josh Brolin). Πρόκειται για έναν διαγαλαξιακά διαβόητο τύραννο, στόχος του οποίου είναι να συλλέξει και τις έξι 'Infinity Stones', κατασκευάσματα τρομερής δύναμης και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει τη κυριαρχία του. Τα πάντα για τα οποία έχουν αγωνιστεί οι Εκδικητές έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.
Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Bradley Cooper και Vin Diesel.
H ταινία προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου.
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι