Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2018
Peter Rabbit
Ο Peter Rabbit, ο σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας που έχει μαγέψει γενιές αναγνωστών, πρωταγωνιστεί επιτέλους στη δική του ταινία, μια αυθάδη, σύγχρονη κωμωδία με…τσαγανό. Η διαμάχη του Peter με τον κύριο McGregor (Domhnall Gleeson) γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους (Rose Byrne). Ιστορία και σενάριο των Rob Lieber and Will Gluck, σε σκηνοθεσία Will Gluck, βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες 'Peter Rabbit' της Beatrix Potter. Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
(GR)
K Cineplex 2 (The Mall of Cyprus ) 17.30, σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.30
K Cineplex 2 (Λευκωσία) 17.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 2 Λεμεσός) 17.30 σ/κ επίσης 11.00,13.15, 15.30
K Cineplex 2 (Λάρνακα) 17.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 5 (Kings Avenue – Πάφος) 17.30, σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.30
RIO 1 μόνο σ/κ 15.30, 17.30
(EN)
K Cineplex 5 (The Mall of Cyprus ) 17.30 σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.30
K Cineplex 5 (Λευκωσία) ) 17.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 5 Λεμεσός) ) 17.30 σ/κ επίσης11.00, 13.15, 15.30
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 17.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 5 (Kings Avenue – Πάφος) 17.30 σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.30
RIO 5 19.45 επίσης σ/κ 15.30, 17.30
The Strangers: Prey At Night
H Cindy (Christina Hendricks) και ο Mike (Μartin Henderson) ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Kinsey (Bailee Madison), και τον μεγάλο τους γιο, Luke (Lewis Pullman). Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους. Οι μασκοφόροι εισβολείς που τρομοκράτησαν την Liv Tayler και την οικογένειά της στο θρίλερ 'The Strangers' του 2008 επιστρέφουν δέκα χρόνια με ακόμα πιο... αιματηρές διαθέσεις.
K Cineplex 4 (The Mall of Cyprus ) 22.15
K Cineplex 4(Λευκωσία) ) 20.00, 22.15
K Cineplex 4 Λεμεσός) ) 22.15
K Cineplex 4 (Kings Avenue – Πάφος) 22.15
RIO 5 22.00
RIO 6 19.45
Ready Player One
Μετά το πολιτικό θρίλερ 'The Post', ο Steven Spielberg είναι ένας από τους πιο αξιόλογους και πολυδιάστατους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, έρχεται με μια ακόμα νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, το 'Ready Player One', που βασίζεται στο best-selling βιβλίο του Ernest Cline. Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Halliday (Mark Rylance). Όταν ο Halliday πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Wade Watts (Tye Sheridan) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων. Συμμετέχουν επίσης οι: Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Win Morisaki, TJ. Miller.
K Cineplex 1 (The Mall of Cyprus ) 17.00, 19.45, 22.30, επίσης σ/κ 11.00, 14.00
K Cineplex 1 (Λευκωσία) ) 17.00, 19.45, 22.30
K Cineplex 1 (Λεμεσός) 17.00, 19.45, 22.30, επίσης σ/κ 11.00, 14.00
K Cineplex 1 (Λάρνακα) 17.00, 19.45, 22.30
K Cineplex 1 (Kings Avenue – Πάφος) 17.00, 19.45, 22.30, επίσης σ/κ 11.00, 14.00
RIO 1 19.45, 22.20
RIO 6 μόνο σ/κ 17.20
Mary Magdalene
Άγιοι Τόποι, πρώτος αιώνας μ.Χ. Μια γυναίκα αφήνει το μικρό ψαροχώρι της και την παραδοσιακή οικογένεια πίσω της, για να γίνει ένα με ένα νέο ριζοσπαστικό κίνημα. Αυτό ηγείται ένας χαρισματικός άντρας, ο Ιησούς ο Ναζωραίος, που υπόσχεται την αλλαγή στον κόσμο. Η Μαρία αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής και μια αυθεντικότητα που της αρνείται η αυστηρή ιεραρχία των ημερών της. Καθώς φήμες εξαπλώνονται και ολοένα και περισσότεροι ακολουθούν το μήνυμα του Ιησού, το πνευματικό ταξίδι της Μαρίας της Μαγδαληνής την πηγαίνει στην καρδιά των γεγονότων και την οδηγεί στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ, όπου πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το πραγματικό πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σε αυτό.
Ο σκηνοθέτης Garth Davis, μετά την περσινή επιτυχία που γνώρισε με το δραματικό 'Lion', ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με την Rooney Mara, η οποία δίνει σάρκα και οστά σε μια από τις πιο παρεξηγημένες γυναίκες της Ιστορίας - την Μαρία Μαγδαληνή. Αυτό που μπορεί να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους σινεφίλ σχετικά με τη συγκεκριμένη ταινία και τις προθέσεις των δημιουργών, είναι η επιλογή του αντισυμβατικού Joaquin Phoenix στο ρόλο του Ιησού Χριστού, έναν από τους πιο 'επικίνδυνους' ρόλους - πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Παρότι η Μαρία Μαγδαληνή έχει εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες πιο πριν, όπως στο 'The Last Temptation of Christ' του Martin Scorsese όπου την έπαιξε η Barbara Hershey ή το 'The Passion of Christ' του Mel Gibson όπου την υποδύθηκε η Monica Bellucci, ήταν πάντα σε δεύτερο πλάνο.
Στο 'Mary Magdalene' του Garth Davis όμως, η αμφισβητούμενη φιγούρα της γυναίκας που θεωρήθηκε ο '13ος Απόστολος του Ιησού Χριστού', αλλά και από αντικείμενο του πόθου του μέχρι και σύζυγός του, έχει την ευκαιρία να μπει στο προσκήνιο και αυτό από μόνο του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στο cast βρίσκεται και ο Chiwetel Ejiofor στο ρόλο του Πέτρου.
K Cineplex 4 (The Mall of Cyprus ) 19.45
K Cineplex 5(Λευκωσία) 19.45
K Cineplex 4 Λεμεσός) 19.45
K Cineplex 3 (5Λάρνακα) 19.45
K Cineplex 5 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45
RIO 4 19.45, 22.00 επίσης σ/κ 17.20
Σχετικά
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.
Ο «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» επιστρέφει - Ετοιμάζεται το reboot της ταινίας
Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στην πρώτη ταινία του 1984