Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Νέα ελληνινκή αλυσίδα καφέ, ανοίγει 5 καινούργια καταστήματα σε όλη την Κύπρο

To νέο franchise επεκτείνεται δυναμικά στην Κύπρο με δύο ήδη καταστήματα να βρίσκονται σε λειτουργία και 3 άλλα να ετοιμάζονται

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2018

Μία ακόμη αλυσίδα καφέ έφτασε πρόσφατα στην Κύπρο ανοίγοντας τα πρώτα της καταστήματα σε Πόλη Χυσοχούς και Λάρνακα με τη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο να ακολουθούν. 

Πρόκειται για την ελληνική αλυσίδα Cafe Me με αφετηρία την πόλη της Λάρισας με καταστήματα στην Αθήνα, Κεφαλλονιά και Κέρκυρα. 

"Τα Café Mé ξεχωρίζουν στη δυναμική αγορά των αλυσίδων καφέ και γρήγορου φαγητού, με συνταγές μοναδικές και ποιότητα υψηλή για απαιτητικούς λάτρεις του εσπρέσο και όχι μόνο" διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Πρόκειται για νέα "design street café" που συναντάμε σε κομβικά σημεία των πόλεων, περάσματα και φοιτητικά στέκια. Με παράδοση ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, τα Café Mé διαθέτουν mix παροχών, φρέσκες ιδέες και μοδάτο σχεδιασμο που τα κάνει να ξεχωρίζουν στα "snack / take away / coffee stores".


Cafe Me Λάρνακα 


Cafe Me Πόλη Χρυσοχούς 


Τα Cafe Me άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα πρόσφατα στην Πόλη Χρυσοχούς ενώ μόλις στις 17 Μαρτίου λειτούργησε το ολοκαίνουργιο Cafe Me στη λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα. Σύντομα η εταιρεία θα λειτουργήσει νέα καταστήματα στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. 

Μάθε περισσότερα για τη νέα αλυσίδα καφέ εδώ www.cafeme.gr

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close