Shopping , Fashion & Beauty

Τo αποκλειστικό κατάστημα Havaianas στην Κύπρο, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του

Μας επιφυλάσσει μάλιστα και εκπτώσεις για μια βδομάδα!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2018

Η Λεμεσός μόλις πέρσι απέκτησε το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Havaianas της Κύπρου, "βάζοντας" τα πόδια όλης της πόλης σε ρυθμούς... flip flop! 

Σ' αυτήν την ξεχωριστή boutique, την οποία θα βρεις στον εμπορικό δρόμο της Ανεξαρτησίας, θα ανακαλύψεις, σε ένα χώρο ολόκληρη τη σειρά της τάσης που αγαπάμε όλοι το καλοκαίρι, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα! 

Εξάλλου, ολόκληρο το κατάστημα της οδού Ανεξαρτησίας, είναι γεμάτο χρώμα, παραπέμποντας σε ένα τροπικό παράδεισο, που σε μεταφέρει μίλια μακριά.

Εδώ πέρα από τις πολυπόθητες και πρωτότυπες σαγιονάρες για άντρες, γυναίκες και παιδιά, στα ράφια του θα βρεις επίσης τσάντες θαλάσσης, τσαντάκια, νεσεσέρ, espadrilles και για πρώτη φορά τα γυαλιά ηλίου της σειράς.

Και φέτος λοιπόν, η Λεμεσός θα κάνει βραζιλιάνικο καλοκαίρι, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και καιρό 156 ακόμα πόλεις ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους η Βαρκελώνη, η Ρώμη και η Μαγιόρκα, που φιλοξενούν τις αποκλειστικές boutique Havaianas, μίας και η δημοφιλής μπουτίκ επέστρεψε από τις χειμερινές διακοπές.

Το κατάστημα επαναλειτούργησε μόλις την Παρασκευή 16 Μαρτίου, προσφέροντας μάλιστα έκπτωση 10% στη μόνιμη συλλογή flip flop. Η προσφορά ισχύει μόνο για μία εβδομάδα! 

Βρες τα μοναδικά σχέδια σε σαγιονάρες, σε υπέροχα, άκρως καλοκαιρινά χρώματα και εντυπωσίασε σε κάθε σου βήμα! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close