Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2018
Ένα μικρό μαγαζάκι γεμάτο λαστιχένια παπάκια, πιο γνωστά και ως παπάκια μπανιέρας, άνοιξε μόλις σήμερα στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Αγκύρας.

Η ιδιοκτήτρια του νέου concept store που είναι μοναδικό στην Κύπρο μας εξήγησε πως η ιδέα για το άνοιγμα ενός τέτοιου καταστήματος γεννήθηκε μετά από ένα ταξίδι της στο Άμστερνταμ όπου βρίσκεται η έδρα του συγκεκριμένου franchise.
H αλυσίδα με τα πλαστικά παπάκια έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια στην πανέμορφη πόλη της Ολλανδίας, εκεί όπου παρουσιάζουν ιδιαίτερη αύξηση τα μαγαζιά που εξειδικεύονται απόκλειστικά σε ένα συγκεκριμένο προϊόν και οι Ολλανδοί τα αγαπούν ιδιαίτερα. Η Εύα, ιδιοκτήτρια του The Duck Store στη Λεμεσό, αφού γνώρισε αυτό το είδος καταστήματος στο Άμστερνταμ και το συνάντησε σε ένα ακόμη μαγαζί στη Φλωρεντία πείστηκε να κάνει το επιχειρηματικό βήμα και να το φέρει στη Λεμεσό.

300 είδη παπάκια
Το συγκεκριμένο μαγαζί διαθέτει περίπου 300 είδη από διαφορετικά παπάκια, σε χρώματα, σχέδια και φιγούρες αφού υπάρχει το παπάκι Batman, το παπάκι Άγαλμα της Ελευθερίας, το παπάκι κορίτσι, αγόρι και άλλες πολλές κωμικές φιγούρες σε διάφορα μεγέθοι από μπρεκόλ που πωλείται στα 5 ευρώ μέχρι και το extra large παπάκι που φτάνει τα 30 ευρώ.

Η μέση τιμή του κάθε προϊόντος φτάνει περίπου στα 8.95 ενώ υπάρχει και η luxury edition με παπάκια στα 9.95, 14 και 17 ευρώ. Το The Duck Store Λεμεσού σύντομα θα βάλει στα ράφια του και τα οικολογικά παπάκια φτιαγμένα στο Μαρόκο από καουτσιούκ (τα υπόλοιπα είναι από λάστιχο) ζωγραφισμένα στο χέρι.

Ένα μαγαζί που μόλις το εντοπίσαμε προκάλεσε τον ενθουσιασμό μας αφού φαντάζει ιδιαίτερο και μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ανυπομονούμε να πάρουμε κάποιο ως δώρο σε φίλους μας και να βρεθούμε εκείνα να τα δούμε ένα προς ένα αφού μερικά είναι πραγματικά αστεία αλλά και πολύ χαριτωμένα!
Το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Αγκύρας 29, Λεμεσός. Πληρ. 70070708.
Σχετικά
Το ωράριο των mall από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
Δες όλες τις λεπτομέρειες
Έτσι θα λειτουργήσει το Μy Mall Limassol τις μέρες του Πάσχα
To Μy Mall Limassol έφτιαξε το πρόγραμμά του για το Πάσχα και ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας του
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Δες αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού
Το μεγαλύτερο sneaker event της Κύπρου, επιστρέφει
Mια ολοήμερη γιορτή αφιερωμένη στη sneaker και streetwear κουλτούρα
Το (πιο διάσημο) παζαράκι καλλυντικών, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Το καθιερωμένο MPM BAZAAR με εκπτώσεις έως και 70%, σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, ταξιδιωτικά είδη, summer accessories και πολλές επιλογές δώρων, έρχεται
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 25η Μαρτίου
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού την αργία της Τετάρτης
Shein, Temu: Το μεγάλο… κόλπο με το χαράτσι των 3 ευρώ στα δέματα από Κίνα
Τα δέματα ανακατευθύνονται σε άλλες περιοχές της ΕΕ για να αποφευχθεί η επιβολή φόρου στα δέματα χαμηλής αξίας από εταιρείες όπως η Shein
Επένδυση άνω των €1,3 εκατ. από τη Lidl Κύπρου για την επέκταση του καταστήματος στη Μουτταγιάκα
Με ανανεωμένες υποδομές και έμφαση στην ενεργειακή απόδοση, η Lidl Κύπρου αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία στη Λεμεσό.
Η νέα εποχή της κομψότητας από την Έλενα Στρογγυλιώτου
Η καταξιωμένη fashion designer αποκαλύπτει τη Special Occasion Collection 2026, μια συλλογή υψηλής ραπτικής με μοναδικές couture δημιουργίες για γάμους και ξεχωριστά events
Αυτά είναι τα 4 νέα και δημοφιλή καταστήματα που ανοίγουν στο My Mall
Το My Mall καλωσορίζει 4 νέα διεθνή και σύγχρονα brands, τα οποία επιλέγουν το εμπορικό κέντρο ως σημείο αναφοράς για την παρουσία τους στη Λεμεσό
Καθαρά Δευτέρα: Πώς λειτουργούν καταστήματα και υπεραγορές
Κανονικά φούρνοι και ιχθυοπωλεία - Πώς θα κινηθεί η αγορά μέχρι το μεσημέρι και τι προβλέπει η νομοθεσία για τους εργαζομένους