Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2018
Υποθέτω θα ξέρεις για τα ξέφρενα Nostalgia Parties, τη σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014, φιλοδοξώντας να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού.
Τα parties επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν!
Ένα τέτοιο πάρτι μας επιφυλάσσουν και για την περίοδο της Αποκριάς, με το 'Nostalgia Carnival Party'!
Στο 4ο ετήσιο τους πάρτι καρναβαλιού θα υψώσουν τα κέφια με μουσικούς τόνους από όλο το κόσμο αρχίζοντας στις 21.30 μέχρι τις 03.00. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι 'Latin Connection' παίζοντας Son Cubano, Bolero, Bachata, Merengue και Salsa απο τις 21.30 μέχρι τις 23.00. Θα ακολουθήσουν οι ρυθμικοί ήχοι των DJ Claudio & Cotsios o Pikatillis, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το πλήθος σε ακούσματα από Αφρική, Ασία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Οι προσκεκλημένοι ενθαρρύνονται να μασκαρευτούν με ενδυμασίες καρναβαλιού!
Η είσοδος είναι €8, και το €1 από αυτά θα διατεθεί στο 'Kofinou We Care - Volunteers' Support' για δυο παιδία που χρειάζονται επείγον ιατρική φροντίδα.
Nostalgia Carnival Party στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης (Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, 1010 Λευκωσία), την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 21.30.
Κρατήσεις και πληροφορίες στο 22664697 και στο Facebook στη σελίδα Nostalgia Parties. Περιορισμένος αριθμός τραπεζιών. Platters διαθέσιμα.
-
Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης
16 Φεβρουαρίου 2018
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου