Eating News , Εστιατόρια

Διαγωνισμός: Το Elma & Fred σου κάνει το τραπέζι ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντικό δείπνο για δύο για την ημέρα των ερωτευμένων

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018

Με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, υπό το φως των κεριών και την ρομαντική ενέργεια διάχυτη στο χώρο, το Elma and Fred κάνει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη πιο ερωτιάρικη.

Αν στα πλάνα σας λοιπόν είναι να πάρετε το ταίρι σας απ'το χέρι και να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ, όπως αρμόζει άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχετε παρά να τα αφήσετε στο Elma & Fred.

Με ένα ιδιαίτερο, εύγευστο και ειδικά διαμορφωμένο μενού, βασισμένο πάντα στη healthy νοοτροπία του concept store της πρωτεύουσας, σας περιμένουn για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στο ταίρι σας.

Κι επειδή στις 14 του Φλεβάρη όλα πρέπει να γράφουν τα ονόματα σας, να ανταποκρίνονται στις γευστικές σας επιλογές και να απογειώνουν τον ουρανίσκο σας, οι άνθρωποι του Elma & Fred θα φροντίσουn για αυτό!

Το καλύτερο; Σας το αφήσαμε για το τέλος! Ένα τυχερό ζευγάρι που θα κάνει like και mention ένα φίλο στη φωτογραφία που αναρτλησαμε στη σελίδα του Check In στο Facebook θα δειπνήσει εντελώς δωρεάν στο Elma and Fred!

Κάνε like & share λοιπόν στο post και άφησε το δικό σου σχόλιο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου και μπες στην κλήρωση. Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει ένα δείπνο αξίας 100 ευρώ κερασμένο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 6 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 23.59.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close