Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018
Η Μίνι Μάους κατέκτησε τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αποκτώντας το δικό της αστέρι, 40 χρόνια μετά τον αγαπημένο της Μίκι, προς τιμήν της 90ης επετείου από την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney όπου εμφανίζεται η ηρωίδα αυτή των καρτούν.
Ο πρόεδρος της Walt Disney Μπομπ Ιγκερ και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που παραβρέθηκαν χθες, στη Λεωφόρο Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες για την εκδήλωση, μπροστά από τον κινηματογράφο El Captain που ανήκει στον αμερικανικό όμιλο ψυχαγωγίας και μίντια.
Ο Μίκι Μάους, ο ήρωας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, απέκτησε το δικό του αστέρι το 1978, και ο Μπομπ Ιγκερ χαρακτηρίζοντας τη Μίνι "ίνδαλμα" δήλωσε ότι "μετά από 90 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του θεάματος, ήταν καιρός και εσύ να έχεις το δικό σου άστρο".
Η Μίνι πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του 1928 "Steamboat Willie" ("Ατμόπλοιο Γουίλι") και έκτοτε εμφανίζεται σε περισσότερες από 70 ταινίες, δήλωσε ο Ιγκερ αποκαλώντας την "επίσημη πρώτη κυρία της Εταιρίας Γουόλτ Ντίσνεϊ".
"Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων για την τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου από όλο τον κόσμο, και τον Μίκι. Είμαι τόσο χαρούμενη που είστε εδώ για να μοιραστείτε αυτή την υπέροχη ημέρα μαζί μου. Αυτή είναι πράγματι η καλύτερη ημέρα από ποτέ!", δήλωσε η Μίνι.
"Το (ενδυματολογικό της) στυλ ενσαρκώνει την αντίληψη μιας διασκεδαστικής μόδας για να ακολουθείς. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να φορά φιόγκο, ρουζ και πουά όπως αυτή. Και πιστέψτε με εγώ προσπαθώ", είπε χαμογελώντας η ποπ-σταρ Κάτι Πέρι που φορούσε κόκκινο φόρεμα με λευκά πουά και ασορτί καπέλο, όπως η διάσημη ηρωίδα των κινουμένων σχεδίων. "Χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο να προσφέρεις χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και αυτή το πετυχαίνει με ένα απλό κλείσιμο του ματιού".
Ωστόσο, πολλοί χαρακτήρες του ομίλου Γουόλτ Ντίσνεϊ τιμήθηκαν με το δικό τους αστέρι πριν από αυτήν, όπως ο Ντόναλντ Ντακ, η Τίνκερμπελ, ο Γουίνι το Αρκουδάκι, η Χιονάτη και ο Κέρμιτ ο Βάτραχος.
Πηγή: www.lifo.gr
Σχετικά

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Wicked: Μέρος Δεύτερο»
Η συνέχεια της ιστορίας φέρνει ξανά στην οθόνη τις Σίνθια Ερίβο και Αριάνα Γκράντε

Προβολή ντοκιμαντέρ για τα 60 χρόνια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο
Τη σκηνοθεσία του 50λεπτου ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους, υπογράφει η Λιάνα Κωνσταντίνου

Νικ Τζόνας: Θα υποδυθεί τον θρυλικό Πολ Στάνλεϊ στην βιογραφική ταινία των KISS
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή για τον ρόλο

Το Adolescence μόλις έσπασε το ρεκόρ
Ξεπερνώντας την 4η σεζόν του Stranger Things στο Netflix

Ένα ακόμα υπέροχο θερινό σινεμά ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Καλοκαιρινές Βραδιές Κινηματογράφου με τα “Garden Screenings at Attikon” από το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Φρανκενστάιν» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Το τρέιλερ έκανε την πρεμιέρα του χτες στο TUDUM του Netflix και έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα στις αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο