Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2017
Για τους φίλους του κινηματογράφου 3 νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.
The Killing of a Sacred Deer
To 'The Killing of a Sacred Deer' του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία που κέρδισε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου (Γιώργος Λάνθιμος, Ευθύμης Φιλίππου), κάνει το ντεμπούτο της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Πάνθεον στη Λευκωσία! Στο φιλμ πρωταγωνιστούν δύο λαμπεροί ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο Colin Farrell και η Nicole Kidman, με τον καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη να ταξιδεύει στην Αμερική και κάνει την πιο τρομακτική ταινία της καριέρας του. Ο Steven (Colin Farrell) είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna (Nicole Kidman), μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, τη δεκατετράχρονη Kim (Raffey Cassidy) και τον δωδεκάχρονο Bob (Sunny Suljic). O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin (Barry Keoghan), ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο μοιάζει να έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο γιατρός συστήνει τον Martin στην οικογένεια του, αναστατώνοντας τον κόσμο τους, ενώ ο ίδιος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια ασύλληπτη θυσία και τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα. Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljic, Alicia Silverstone, Bill Camp.
29-09 Ιανουαρίου, Πάνθεον Λευκωσία, 20.30.
The Greatest Showman
Μιούζικαλ χωρίς τον Hugh Jackman γίνεται; Δεν γίνεται! Ο 49χρονος Αυστραλός σταρ, πρωταγωνιστεί σε μια ταινία γεμάτη μουσική, τραγούδια, ακροβατικά και χορό, ιδανική επιλογή για την περίοδο των γιορτών. Το 'The Greatest Showman' του νεαρού σκηνοθέτη Michael Gracey (υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ και Α' Ανδρικού Ρόλου-Hugh Jackman), είναι ένα τολμηρό και πρωτότυπο μιούζικαλ που τιμά τη γέννηση της show business και διηγείται την ιστορία ενός οραματιστή, του P.T. Barnum, ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και τελικά δημιούργησε ένα μαγευτικό υπερθέαμα που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Πρόκειται για βιογραφία του P.T. Barnum, ο οποίος το 1871 δημιούργησε το περιοδεύον τσίρκο Ringling Bros και Barnum & Bailey Circus. Μαζί με τον Jackman, τραγουδούν και χορεύουν οι Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Effron και Zendaya.
K Cineplex 3 (The Mall of Cyprus 19.45, 22.00
K Cineplex 4 (Λευκωσία) 19.45, 22.00
K Cineplex 4 Λεμεσός) 19.45, 22.00
K Cineplex 4(Λάρνακα) 19.45, 22.00
K Cineplex 3 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.00
RIO 1 19.40, 22.15
RIO 6 17.15
Pitch Perfect 3
Το πετυχημένο κωμικό μιούζικαλ, που έχει σαρώσει τα ταμεία, επιστρέφει πάλι στις οθόνες μας! Οι Bellas επέστρεφουν για την τρίτη ταινία γεμάτη κατεργαριές και battles. Μετά από τα φοιτητικά χρόνια, οι ηρωίδες βρίσκονται διάσπαρτες και προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον πραγματικό κόσμο και στον εργασιακό χώρο. Αφού κατάκτησαν το παγκόσμιο πρωταθλήμα, οι Bellas ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχουν προοπτικές απασχόλησης με το acapella.Οπότε όταν ανακοινώνεται ένας ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός της USO, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αρπάζουν την ευκαιρία να επανενωθούν για ένα tour στο εξωτερικό και αυτή την φορά ως Barden Bellas μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, όπως κάνουν πάντα. Αυτή την φορά όμως θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια ομάδα δεξιοτέχνες τόσο στα όργανα όσο και τις φωνές. Ακολουθήστε λοιπόν την Βeca (Anna Kendrick), την Fat Amy (Rebel Wilson) και τις φίλες τους σε νέες περιπέτειες. Νέα γκαγκς και νέες κωμικές ατάκες.
K Cineplex 3 (The Mall of Cyprus 19.45, 22.00
K Cineplex 3 (Λευκωσία) 19.45, 22.00
K Cineplex 3 Λεμεσός) 19.45, 22.00
K Cineplex 3(Λάρνακα) 19.45, 22.00
K Cineplex 2 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.00
RIO 2 19.45, 22.00
RIO 4 μόνο σ/κ 15.30
Σχετικά
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.
Έξι νέες ταινίες μάς δίνουν ραντεβού στο σινεμά αυτή την εβδομάδα
Από τις μάχες του «Street Fighter» και την αγωνία του «Whalefall» μέχρι την ελληνική κωμωδία «Η Βαλίτσα», όσα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.