Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία αυθεντική αμερικανική brasserie στην καρδιά της Λευκωσίας

Σοφιστικέ ατμόσφαιρα με βραδιές degustation αλλά και εμπνεύσεις που δημιουργούν γευστικά πιάτα με πρωτοποριακές παραλλαγές

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2017

Η ιδέα μιας οικονομικά προσιτής, δημιουργικής-διηπειρωτικής κουζίνας, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών brasserie, αλλά με την χαλαρή και άνετη διάθεση των αμερικανικών εστιατορίων ‘προσγειώθηκε’ πρόσφατα και στην καρδιά της Λευκωσίας. Ως  γαλλικό- αμερικανικό εστιατόριο, η νέα αυτή άφιξη της πόλης, το Café Americain συνδυάζει, φαγητό, ατμόσφαιρα αλλά και νοσταλγία.

Η brasserie ορίζεται ως το εστιατόριο που σερβίρει απλά αλλά και σύνθετα  πιάτα  και ποτά, σε προσιτές τιμές. Ένα μέρος που φέρνει τους ανθρώπους μαζί σε μια ζωντανή, φιλική ατμόσφαιρα. Το μενού είναι ευρωπαϊκό και σε λογικές τιμές, ιδανικό για γρήγορα τσιμπήματα ή χαλαρά γεύματα.

Όσο η νύχτα πλησιάζει, η ατμόσφαιρα και το μενού του Café Americain γίνεται πιο σοφιστικέ, με βραδιές degustation αλλά και εμπνεύσεις που δημιουργούν γευστικά πιάτα με πρωτοποριακές παραλλαγές, υιοθετώντας σύγχρονες μεθόδους  και τεχνικές που έχουν σαν σκοπό την διατήρηση της ακεραιότητας των υλικών και την ανακάλυψη νέων γευστικών οδών.

Η σεφ του Café Americain Κωνσταντίνα Ιωάννου και η ομάδα της, επανεξετάζει τα αμερικανικά κλασικά πιάτα με μια καινοτόμο συστροφή και εμπλουτίζει την κουζίνα της με φινετσάτες  λεπτομέρειες από τη γαλλική κουζίνα.

Στόχος της είναι να ευχαριστήσει του πελάτες της προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και να έχουν μια όμορφη εμπειρία στον χώρο, είτε απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους, το brunch, το δείπνο, τα μικρά τσιμπήματα, το παγωτό και τα επιδόρπια, είτε ένα κοκτέιλ η άπλα τον καφέ τους.

Μόλις περάσεις την πόρτα του Café Americain θα βρεθείς στην εποχή των ’30s-‘40s  όπου όλα ήταν πιο αληθινά  και πιο ρομαντικά.

(22320390) Θεμιστοκλή Δέρβη 6, Λευκωσία. Δ-Κ 11.00-24.00

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close