Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2017
Τον Hugh Hefner πρόκειται να ενσαρκώσει στην ασημένια οθόνη ο ηθοποιός Jared Leto στη βιογραφική κινηματογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Brett Ratner.
Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 91 χρόνων και πριν πεθάνει είχε δώσει τις ευλογίες του για να γυριστεί η ταινία καθώς είχε δηλώσει ότι «τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται πολλή συζήτηση για να γυριστεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή μου. Πιστεύω ότι πλέον έχουν βρεθεί οι τέλειοι συνεργάτες και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα...».
Από την άλλη ο Ratner δήλωσε για τη συνεργασία με τον Leto: «Ο Jared είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Hef, μου είπε: "θέλω να παίξω το ρόλο αυτό". Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Jared μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα».
Ο Hugh Hefner εγκαινίασε το Playboy το 1953 με εξώφυλλο την Marilyn Monroe, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως «κλείσιμο του κύκλου», ο πρώτος και αιώνιος Playboy τάφηκε δίπλα στην Monroe πριν λίγες ημέρες.
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι