Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2017
Oι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το «Θέατρο ένα», σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου Κύπρου, διοργανώνουν και φέτος τον Μαραθώνιο Θερινών Προβολών που λαμβάνει χώρα, όπως κάθε καλοκαίρι, στο μοναδικό θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας, τον κινηματογράφο «Κωνστάντια».
Οι προβολές ταινιών συνεχίζονται απόψε με το γνωστό πολυβραβευμένο μιούζικαλ «La La Land» (6 Οσκαρ, 7 χρυσές σφαίρες, 4 Bafta Αward 2016), που έχει ήδη προβληθεί 2 φορές στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης και επαναπροβάλλεται απόψε Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.
Πρόκειται για μια αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Τζον Λέτζεντ.
Η ιστορία της ταινίας καταπιάνεται με τον Σεμπάστιαν, ένα πιανίστα, λάτρη της τζαζ με όνειρο να ανοίξει το δικό του τζαζ μπαρ και η Μία δουλεύει σε μια καφετέρια και φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός. Συναντιούνται μία μέρα στον δρόμο την ώρα που έχει κίνηση και λογομαχούν. Μετά από λίγο καιρό, η Μία πηγαίνει στο μαγαζί που παίζει εκείνος. Μετά από μια σύγκρουση με το αφεντικό του, ο Σεμπάστιαν φεύγει εξοργισμένος και αγνοεί επιδεικτικά τη Μία που πάει να του μιλήσει. Οι δυο τους συναντιούνται ξανά μετά από μήνες σε ένα πάρτι και όταν αυτό τελειώνει βγαίνουν έξω μαζί και δηλώνει ο ένας στον άλλον ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι μεταξύ τους.
-
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια
12 Αυγούστου 2017
11 Σεπτεμβρίου 2017
Σχετικά
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.
Ο Αλ Πατσίνο θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών
Αποτελεί τιμή για εμένα η αναγνώριση από το SAG-AFTRA, καθώς γιορτάζει την πορεία μου, σχολίασε ο 86χρονος ηθοποιός
Beatles: Τέσσερις ταινίες σε τέσσερις εβδομάδες – Το «κινηματογραφικό γεγονός» του Σαμ Μέντες
Κάθε ταινία προορίζεται να λειτουργεί αυτόνομα, αφηγούμενη την ιστορία ενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. Ποια θα είναι η σειρά κυκλοφορίας.
Έξι νέες ταινίες μάς δίνουν ραντεβού στο σινεμά αυτή την εβδομάδα
Από τις μάχες του «Street Fighter» και την αγωνία του «Whalefall» μέχρι την ελληνική κωμωδία «Η Βαλίτσα», όσα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.