Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πρωτότυπες δημιουργίες παγωτών από μία κυπριακή εταιρεία 44 ετών

Γι’ αυτό το καλοκαίρι, αναζητάμε το Panino στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το donut με γέμιση παγωτό, τα granitο, τα Mini Artisan Ice Cream Bites και όλες εκείνες τις υπέροχες δημιουργίες με την επωνυμία Ε. Πυργά

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2017

Οι παγωταρίες Ε. Πυργά, μια από τις παλαιότερες κυπριακές εταιρείες παγωτού στην Κύπρο, θα αποτελέσουν και φέτος μια όαση δροσιάς για όλους μας! Εδώ θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία από 40 και πλέον γεύσεις παγωτών, παγωτό-γιαούρτι ακόμα και με στέβια, αλλά και λαχταριστά παγωτίνια, απολαυστικές τούρτες, δροσερές γρανίτες και milkshakes. Σημείωσε πως η Ε. Πυργά χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα, αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά όπως φράουλες, μανταρίνια, λεμόνια, κεράσια, φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα από ντόπιους παραγωγούς.

Γι’ αυτό το καλοκαίρι, αναζητάμε το Panino στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το donut με γέμιση παγωτό, τα granitο, τα Mini Artisan Ice Cream Bites και όλες εκείνες τις υπέροχες δημιουργίες με την επωνυμία Ε. Πυργά.

Πάρε μία ιδέα λοιπόν από τις υπέροχες δημιουργίες των παγωτών Πυργά

Δοκίμασε το Panino, ένα μοναδικό προϊόν για την Κύπρο που είναι ζεστό λαχταριστό donut γεμάτο με το παγωτό της αρεσκείας σας και διάφορα toppings σιρόπια κτλ. Θα το βρεις στο κατάστημα στο Παλιό Λιμάνι μόνο.



Μην αφήσεις πίσω το Twist-It: Όποιες και όσες γεύσεις παγωτού θέλεις με ή χωρίς toppings και σιρόπι αναμιγνύονται μπροστά στα μάτια σου για να δημιουργήσουν το δικό σου μοναδικό προϊόν σε μορφή soft παγωτού.

Λατρέψαμε το Granito που είναι δροσερή γρανίτα από 100% φυσικό χυμό λεμόνι ή μανταρίνι.

Αγαπήσαμε τα Mini Artisan Ice Cream Bites. Πρόκειται για χειροποίητες δημιουργίες σε μίνι χωνάκια, πουράκια, μίνι τάρτες, παγωτίνια και rocher μπαλάκια, όλα με γέμιση παγωτού


Για τους πιο ψαγμένους υπάρχει και το 20/20 Fitness High Protein Ice Cream: Το μοναδικό παγωτό με 20γρ υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ανά μερίδα στην Ευρώπη. Ένα ξεχωριστό και καινοτόμο προϊόν που δημιουργήθηκε από την Ε.Πυργά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ατόμων που προσέχουν την διατροφή τους, που γυμνάζονται αλλά και τους αθλητές. Το 20/20 Fitness εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη αλλά φυσική στέβια, είναι χαμηλό σε λιπαρά, υψηλό σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά.

Αν προσέχεις της διατροφή σου και αποφεύγεις της ζάχαρη υπάρχει το Stevia Light ice cream: Τα παγωτά της σειράς Stevia Light δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ατόμων που δεν τους επιτρέπεται η λήψη ζάχαρης και λιπαρών ή όσους προσέχουν την διατροφή τους. Η σειρά γεύσεων Stevia γλυκαίνονται με φυσική στέβια χωρίς να περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά και είναι χαμηλές σε λιπαρά, υδατάνθρακες και θερμίδες.

Μάθε πως:
Σε όλες τις παγωταρίες Πυργά το παγωτό σερβίρεται με σπάτουλα αντί για scoop. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προσθέσεις όσες γεύσεις θέλεις στο ίδιο χωνάκι ή ποτηράκι της επιλογής σας χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Όπως τον παλιό καλό καιρό.

Τα αγαπημένα σου παγωτά Ε. Πυργά θα τα βρεις σε 5 καταστήματα σε όλη τη Λεμεσό από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα
Κάψαλος – Οδός Κρήτης 1Γ – 25381555
Άγιος Ιωάννης – Οδός Αποστόλου Βαρνάβα 4Ε – 25565000
Άγιος Σπυρίδωνας – Οδός Μίλωνος 27 – 25349000
Άγιος Νικόλαος – Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 89Α – 99467999
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού – Πλατεία Παλιού Λιμανιού – 25246757

Η καινούρια παγωταρία Πυργά που άνοιξε φέτος βρίσκεται στο hot spot της Λεμεσού, το παλιό λιμάνι, και είναι η μονή που προσφέρει το panino.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close