Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2017
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 34 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το τριήµερο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»
To Τμήμα Δασών δίνει και φέτος δωρεάν δεντράκια
Δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυτεύω για το Κλίμα 2026 -2027»
40 χρόνια Συνεχίζουμε «Μαζί στη ζωή»
Μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τέσσερις δεκαετίες προσφοράς και φροντίδας
Mε αυτήν την εταιρεία τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν προς την Ελλάδα!
Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από οικογενειακές αποδράσεις γεμάτες χαμόγελα