Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το νέο Health & Beauty Shop της Μακαρίου, είναι κομψό κι αυθεντικό

ΜιαΕπίγεια "Εδέμ"έκανε την εμφάνισή της στον πιο δημοφιλή δρόμο της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2017

Η αγάπη τους για τη φύση, τα βότανα και το μέλι, τους οδήγησε αρχικά στη δημιουργία των δικών τους προϊόντων που φροντίζουν όχι μόνον τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και το δέρμα. Και τώρα ήρθε το δεύτερο βήμα, με την δημιουργία του «Μέλι & Βότανο», μιας επίγειας Εδέμ, όπου θα ανακαλύψετε όλες τους τις δημιουργίες αλλά και κάτι παραπάνω.

Ένας λάτρης των θαυματουργών ιδιοτήτων των βοτάνων κι ένας γεωπόνος με ειδίκευση στη φυτοθεραπεία, ένωσαν το πάθος τους για να μας μυήσουν στη δύναμη που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.

Ο Γιάννης Γραβάνης, γεωπόνος με ειδικότητα στη φυτοθεραπεία, είχε προ πολλού δημιουργήσει το «Άρωμα & Βότανο», ένα κατάστημα στη Λαϊκή Γειτονιά, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, όπου κατέθετε την αγάπη του για τα βότανα και τα παράγωγά τους: Κηραλοιφές, βάμματα, αλλά και αρωματικά βότανα για να φτιάχνουμε ζεστά ή κρύα ροφήματα, αλλά και για να τα προσθέτουμε στην καθημερινή διατροφή μας.

Στην πορεία συναντήθηκε με το «Μελισσόκηπο», μια οικογενιακή επιχείρηση, που παράγει στη Φύτη της Πάφου, το αυθεντικό μέλι «Άγιος Δημήτριος» και όχι μόνον.

Η γνωριμία τους απέφερε το μεγαλύτερο «κέρδος» για όλους εμάς, αφού πριν πέντε μήνες περίπου, δημιούργησαν μια «επίγεια Εδέμ» στη Λεμεσό, απ’ όπου μπορούμε πλέον να ανακαλύψουμε τις νέες, κοινές δημιουργίες τους.

Η φύση των θαυμάτων
Στο «Μέλι & Βότανο», όπως ονόμασαν το νέο "Health & Beauty Shop", το πρωτότυπο «κατάστημα Υγείας & Ομορφιάς», βρίσκεται στην οδό Πάφου 20, την προέκταση της Λεωφόρου Μακαρίου, στη Λεμεσό. Εδώ, οι δύο συνεργάτες μάς καλούν να μάθουμε τα πάντα γύρω από ιδιότητες των προϊόντων της φύσης, αλλά και τις δυνατότητες των αρωματικών φυτών, των βοτάνων και των παραγώγων της μέλισσας.

Σ’ ένα χαριτωμένο χώρο, έχουν «εγκαταστήσει» όλο τους το πάθος για τη μαγεία της φύσης και μας το συστήνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αναρίθμητα αυτοφυή φυτά της κυπριακής γης, που σήμερα πλέον καλλιεργούνται σε δικές τους εκτάσεις στην Πάφο και στη Λεμεσό, αφού αποξηραθούν, βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια του καταστήματος, σε κομψές συσκευασίες, όπου αναγράφονται οι ιδιότητές τους.

Εδώ θα ανακαλύψετε επίσης και το περίφημο μέλι «Άγιος Δημήτριος», από τη Φύτη της Πάφου, παρέα με αυθεντική, κυπριακή πρόπολη, γύρη και βασιλικό πολτό, που φημίζονται για τις θαυματουργές ιδιότητές τους. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε όμως, και τα φυσικά καλλυντικά που φιλοξενούνται στο «Μέλι & Βότανο», όπως τις αγνές κηραλοιφές, που κάνουν θαύματα σε πάμπολλα προβλήματα του δέρματος. Απλές ή εμπλουτισμένες με αγνά αιθέρια έλαια, καταπραΰνουν ερεθισμούς και ευαισθησίες, απαλύνουν το ξηρό δέρμα, θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Μαζί τους θα ανακαλύψετε και πάμπολλα ελιξίρια ομορφιάς, ορούς αντιγήρανσης,  αιθέρια έλαια , φυτικά σαπούνια , ενυδατικά λαδάκια ντόπιας παραγωγής, με χίλιες μύριες θαυματουργές ιδιότητες.

Στον χώρο του «Μέλι & Βότανο» θα συναντήσετε και τον ειδικό επιστημονικό συνεργάτη Γεωπόνο – Φυτοθεραπευτή, ο οποίος θα λύσει κάθε σας απορία, θα σας δώσει τις συμβουλές του ή θα φτιάξει ειδικά για σας το κατάλληλο ελιξίριο ομορφιάς και υγείας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές σας ανάγκες.

Εκτός αυτών, στο «Μέλι & Βότανο» θα βρείτε και εντυπωσιακά, χειροποίητα κεριά, που κατασκευάζονται στην Κύπρο, από το αγνό κερί των μελισσιών του «Μελισσόκηπου». Φυσικά κεριά, χωρίς ίχνος χημικών πρόσθετων και προσμίξεων, κεριά που καίγονται αργά, και αναδίδουν το υπέροχο άρωμά τους στους χώρους σας.

Επισκεφθείτε το «Μέλι & Βότανο» στην οδό Πάφου 20, την προέκταση της Λεωφόρου Μακαρίου, στη Λεμεσό, τηλ. 97713980

facebook / instagram : melikevotano

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close