Shopping , Fashion & Beauty

Γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν την Κοπελάρα;

Αυτό το μαγαζί... μυρίζει ομορφιά!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2017

Παρόλο που τα περισσότερα μαγαζιά που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα στο νησί μας, σε γενικές γραμμές είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά, αν ψάξεις καλά, μπορείς να συναντήσεις μέρη που δεν θυμίζουν τίποτα από την εποχή σου!

Από αυτά τα μαγαζιά που σίγουρα συναντάς σε ταινίες εποχής και που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι μπορείς κι εσύ να βρεθείς σε ένα από αυτά!

Κι όμως!

 

Σ' έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους του κέντρου της Λάρνακας, την οδό Βασιλέως Ευαγόρου (πίσω από την Ερμού), στήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα ακόμα πολύ όμορφο μαγαζί, κουκλίστικο και βγαλμένο από μια άλλη εποχή!

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια μπουτίκ καλλυντικών, την "Κοπελάρα", που κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει σαν στο σπίτι της και την μεταμορφώνει σε κοπελάρα. Εξ ου λοιπόν και το πραγματικά πολύ ευφάνταστο όνομα: Κοπελάρα!

Ένας χώρος χαλαρός, που έχει ωστόσο την επισημότητα της δεκαετίας του '50, την ίσως πιο κολακευτική δεκαετία για τη γυναίκα!

Αφού περάσεις την είσοδό της (φτάνει βέβαια η επιγραφή να λέει ότι "η κοπελάρα είναι μέσα"), θα βρεθείς σε ένα χώρο όπου τα έπιπλα και τα διακοσμητικά (εκ των οποίων τα περισσότερα αγοράστηκαν από το παλαιοπωλείο Vintage Cyprus Antique Shop, ενώ και το κορνιζοποιείο Κάππελος συνέβαλε ώστε να μπουν τα περιοδικά και τα πόστερ στις κατάλληλες κορνίζες) συγκροτούν το περιβάλλον μιας άλλης περιόδου, εκείνης της δεκαετίας του '50.

Κι όλο αυτό οφείλεται στη Μόρφω Πύρρου (Μοrpho Pyrrou - Interior Designer) που τα έφτιαξε όλα τόσο υπέροχα για να νιώθει κάθε κοπελάρα σαν στο σπίτι της!

Και επειδή και στο λεξικό να κοιτάξεις, δίπλα στη λέξη κοπελάρα θα δεις να αναγράφεται η εξήγηση όμορφη και ποθητή κοπέλα, εξ ου και στο μαγαζί αυτό προσφέρεται "σουβάτισμα" για τις Κοπελάρες από τη μακιγιέρ Τζίνα Πύρρου, σε πολύ προσιτές τιμές (για γάμο, για βραδινή έξοδο, για τις φίλες τελειόφοιτες) ακόμα και εργαστήρια μακιγιάζ, που θα σε μυήσουν στα μυστικά του σωστού μακιγιάζ!

Προσφέρονται όμως και προϊόντα για να κάνεις τις αγορές σου... για σένα ή για να δωρίσεις στις φίλες σου! Τα προϊόντα που φιλοξενούνται στο χώρο είναι τα ιταλικά EVAGARDEN, τα Rudy Profumi (αρώματα, body lotions, scrubs, scented body sprays και κρέμες χεριών), Biosmos Milano, και GUA Paolo Guatelli Makeup. Επίσης στο χώρο διατίθενται προς πώληση τα επιλεγμένα κυπριακά καλλυντικά Hermann Gourmet Cosmetics και Beardspect Premium beard oil, αλλά και τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα ελιάς Olivolio Cosmetics.

Θα βρεις όμως δώρο και για τον καλό σου, τον κανακάρη σου, τον στύλο του σπιτιού σου! Αρωματικές κολόνιες, λοιπόν, για τον κάθε απαιτητικό άνδρα που περιποιείται την επιδερμίδα του πριν και μετά το ξύρισμα και λάδι για τα γένια, για να είναι πάντοτε περιποιημένα. Τα Beardspect Premium beard oil σε χειροποίητο ξύλινο κουτί, καμωμένα με πολύ μεράκι στην Κύπρο, αποκλειστικά στην Κοπελάρα!

Πόσο ρομαντικό...!

 

Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, οι ιδιοκτήτριες (μιας και πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση) μας συστήνουν το μαγαζί τoυς, με τον πιο κοπελίστικο τρόπο!
"Γεννήθηκα σε έναν κόσμο όμορφο, γεμάτο χρώματα και αρώματα.
Μου άρεσαν πάντα τα λούσα και τα μεταξωτά μαντήλια της μαμάς.
Αχ ναι, και η μουσική και τα λουλούδια. Όταν δηλαδή ο μπαμπάς, έφερνε ένα μπουκέτο της μαμάς και χόρευαν σε μελωδίες αγάπης, αυτές που ακούς σε μαυρόασπρες ταινίες του '50, αυτές καλέ απ' το γραμμόφωνο.
Ναι είμαι σουσού, τι να κάνω;
Σαν γνήσια κοπελάρα λοιπόν, θέλω να νιώθω όμορφη και ποθητή. Όπως ένιωθε η μαμά για τον μπαμπά.
Να είμαι κοκέτα, να βάζω τις κρέμες μου, και να μοσχομυρίζω απ' την κορφή στα νύχια.
Να πίνω το κρασάκι μου στην άμμο, και να διαβάζω για ιστορίες αγάπης και άστρα.
Να ονειροπολώ. Να ταξιδεύω. Να κάνω συλλογή τις γεύσεις και τα μυρωδικά από όλο τον κόσμο.
Να νιώθω όμορφα. Όπως πρέπει να νιώθει κάθε γυναίκα. Κάθε στιγμή της να γίνεται μια μικρή πολυτέλεια, από το χρώμα στο κραγιόν της μέχρι το άρωμά της.
Να της λένε όλοι 'Φτου σου κοπελάρα μου'!
Γι' αυτό θέλω στην μπουτίκ καλλυντικών μου να κάνω κάθε γυναίκα να νιώθει σας στο σπίτι της, και να την μεταμορφώνω σε Κοπελάρα.
Καφεδάκι να κεράσουμε;".

*Η Κοπελάρα κάνει εγκαίνια
Στις 9 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 9 το βράδυ, είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι στα εγκαίνια της, που θα πραγματοποιηθούν παρέα με τη Θέα Χριστοδουλίδου (η οποία θα τελέσει και την κοπή της ερυθράς κορδέλας) και θα παρουσιάσει την "Κούκλα" της. Το βιβλίο θα διατίθεται προς πώληση, ενώ θα γίνονται και τιμές γνωριμίας σε όλα τα προϊόντα Biosmos Milano, Rudy Profumi, και GUA Paolo Guatelli Makeup, αλλά και 50% στα EVAGARDEN Makeup για τα 20 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο.

Τα επιλεγμένα κυπριακά καλλυντικά Hermann Gourmet Cosmetics και Beardspect Premium beard oil, αλλά και τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα ελιάς Olivolio Cosmetics θα διατίθενται επίσης προς πώληση.

Θα αναλάβει η brand manager Αντριάνα Αντόνιο να σε βοηθήσει να βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

"Κοπελάρα", στην οδό Βασιλέως Ευαγόρου 16, Λάρνακα, πάροδος Ερμού έναντι Φώτο Λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24626018.

Facebook: facebook.com/kopelara/
Instagram: @kopelara

*Φωτογραφίες: Мόρφω Πύρρου και Αντριάνα Αντόνιο

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close