Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2017
Αν αναζητάς ένα χώρο αλλιώτικο, για καφέ, καλό φαγητό σε οικονομικές τιμές το Posto Cuisine 'n' Bar στα Λειβάδια της Λάρνακας θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι, ειδικά αν έχεις και παιδιά.
Το συγκεκριμένο εστιατόριο πέρα του εντυπωσιακού ανάγλυφου, κόκκινου ταβανιού του θα σε εντυπωσιάσει και με τις τιμές του. Διαθέτει ένα μεγάλο μενού με ποικιλία πιάτων για όλα τα γούστα. Το μενού συμπληρώνουν πλούσια ορεκτικά, κρύα και ζεστά, μπέργκερ, θαλασσινά, ψαρικά, κρεατικά, πίτσα, ζυμαρικά, platter κρεατικών to share, σαλάτες και ειδικό μενού για παιδιά.

Ενδεικτικά εδώ μπορείς να φας δύο μαριναρισμένες μπριζόλες στη σχάρα με πατάτες και σαλάτα με μόλις 6 ευρώ, φιλέτο κοτόπουλο με 6 ευρώ, πίτσα με 6.95, πιατέλα κρεατικών για δύο άτομα με 9 ευρώ, διπλό μπέργκερ με 6.50 ευρώ, ζυμαρικά από 4.50 μέχρι 6.50 αλλά και σαάλτες με 6.00 ευρώ.
Ένας μεγάλος φωτεινός χώρος, με προσεγμένη διακόσμηση, πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές από ροφήματα, σνάκ και γλυκά.

Σχετικά
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.
Πήγαμε για μακαρόνια του φούρνου και ρέσι στη νέα άφιξη της Λευκωσίας
Φάγαμε μεζεδάκια στο ‘Αμαν Λάχει κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας
Το καφενείο του παππού και της γιαγιάς του Κωνσταντίνου (Ζάκου) έγινε ένα υπέροχο ταβερνάκι
Spring Sips: 5 σπουδαία κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους το σαββατοκύριακο
5 κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας και περιήγησης μέσα στην ανοιξιάτικη φύση.
Στασάνδρου-Πινδάρου: Οι 22 καλύτερες στάσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην πρωτεύουσα
Από brunch και specialty coffee μέχρι street food, cocktails και δημιουργική κουζίνα — οι δύο πιο ζωντανοί δρόμοι της πρωτεύουσας τα έχουν όλα
Το πετρόκτιστο στέκι με την ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει ξανά
Ανοίγει ξανά με νέα διεύθυνση, διατηρώντας όμως τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.
Η επιστροφή που περιμέναμε…
Η έξοδος για καλό ψάρι βρίσκει και πάλι τον ιδανικό της προορισμό