Shopping , Fashion & Beauty

Άνοιξε το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Havaianas στην Κύπρο

Όλη η Κύπρος φέτος θα φοράει τα αγαπημένα μαςflip-flop!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017

Μετά τα Χανιά, η Λεμεσός απέκτησε πολύ πρόσφατα το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Havaianas της Κύπρου.

Σ' αυτήν την ξεχωριστή boutique, την οποία θα βρεις στον εμπορικό δρόμο της Ανεξαρτησίας, θα ανακαλύψεις για πρώτη φορά, σε ένα χώρο ολόκληρη τη σειρά της τάσης που αγαπάμε όλοι το καλοκαίρι, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα! 

Εξάλλου, ολόκληρο το κατάστημα της οδού Ανεξαρτησίας, είναι γεμάτη χρώμα, παραπέμποντας σε ένα τροπικό παράδεισο, που θα σε μεταφέρει μίλια μακριά.

Εδώ πέρα από τις πολυπόθητες και πρωτότυπες σαγιονάρες για άντρες, γυναίκες και παιδιά, στα ράφια του θα βρεις επίσης τσάντες θαλάσσης, τσαντάκια, νεσεσέρ, espadrilles και για πρώτη φορά τα γυαλιά ηλίου της σειράς.

Έτσι, η Λεμεσός θα κάνει φέτος βραζιλιάνικο καλοκαίρι, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και καιρό 156 ακόμα πόλεις ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους η Βαρκελώνη, η Ρώμη και η Μαγιόρκα, που φιλοξενούν τις αποκλειστικές boutique Havaianas.

Βρες τα μοναδικά σχέδια σε σαγιονάρες, σε υπέροχα, άκρως καλοκαιρινά χρώματα και εντυπωσίασε σε κάθε σου βήμα! 

Για την ιστορία
Η Havaianas είναι μια μάρκα παραγωγής σανδαλιών flip-flop που δημιουργήθηκε από τον Σκωτσέζο Robert Fraser το 1962. Εμπνευσμένος από τα ιαπωνικά σανδάλια Zori, ο Fraser έγινε ο πρώτος που έκανε μαζική παραγωγή σαγιονάρων από καουτσούκ. Το όνομα Havaianas προέρχεται από την πορτογαλική λέξη " Χαβάης", και το πρότυπο σχέδιο για τα πέλματα των σανδαλιών σχεδιάστηκε για να μοιάζουν με τα πέλματα των Zori. Το 1998, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας, η Havaianas λάνσαρε μια σειρά από flip-flops που είχαν μια μικρή βραζιλιάνικη σημαία για να δείξει την υποστήριξή της στην βραζιλιάνικη ομάδα. Από τότε η Havaianas είναι η πιο δημοφιλείς σαγονάρες στον κόσμο. Η εταιρεία ανήκει σήμερα βραζιλιάνικη εταιρεία Alpargatas.

Το κατάστημαβρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας 22, στη Λεμεσό!

Πληρ. 25014413 & Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close