Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017
Ποιος δεν αγαπά τους λουκουμάδες. Εκείνο το απολαυστικό, τραγανό, σιροπιαστό έδεσμα πασπαλισμένο με κανέλα, αμύγδαλα ή καρύδια. Το έδεσμα που το έχουμε συνδεδεμένο στην αρχικά με τα Θεοφάνεια αλλά και τα παραδοσιακά πανηγύρια και φεστιβάλ στα χωριά.

Αυτή είναι η κλασική εκδοχή του λουκουμά. Έλα όμως που δεν υπάρχει μόνο αυτή. Αν και τα τελευταία χρόνια πολλά μαγαζιά έδωσαν μία πιο μοντέρνα εκδοχή στον λουκουμά εντούτοις εκείνος που το έκανε πρώτος ήταν ένας και βρίσκεται στον Πρωταρά.
Οι ξακουστοί λουκουμάδες Πανίκκος στον Πρωταρά είναι συνδεδεμένοι απόλυτα με αυτή την εξάισια λιχουδιά και φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια ζωής. Το γνωστό μαγαζί και ο Πανίκκος συνεχίζουν μια πορεία γεμάτη γλύκα και φέτος λανσάρουν νέες γεύσεις που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο.

Αν ακόμα δεν ανακάλυψες τους γλυκούς και αλμυρούς λουκουμάδες του, μια επίσκεψη στον Πρωταρά θα σε οδηγήσει στο όμορφο μαγαζάκι του που προσφέρει απίθανες γεύσεις!
Δοκίμασε, λοιπόν, αλμυρό λουκουμά και τις άπειρες επιλογές που προσφέρει όπως τις θες. Best seller οι λουκουμάδες με σοκολάτα άσπρη, μαύρη, μπανάνες, φράουλες. Το μαγαζί διαθέτει platters με ό,τι ποικιλία λουκουμάδων επιθυμείς.
Φετινές προσθήκες στο μαγαζί είναι η μάντολα και ο σουτζούκος που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι. Πέραν όμως των νόστιμων λουκουμάδων το μαγαζί σερβίρει καφέδες, γκάμα παγωτών και μαχαλεπί με παραδοσιακά τριαντάφυλλο.
Οι Λουκουμάδες Πανίκκος έρχονται και στον χώρο σου με αφορμή διάφορες εκδηλώσεις αφού αναλαμβάνονται γάμοι, βαπτίσεις και παντός είδους εκδηλώσεις.
Σχετικά
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.
Πήγαμε για μακαρόνια του φούρνου και ρέσι στη νέα άφιξη της Λευκωσίας
Φάγαμε μεζεδάκια στο ‘Αμαν Λάχει κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας
Το καφενείο του παππού και της γιαγιάς του Κωνσταντίνου (Ζάκου) έγινε ένα υπέροχο ταβερνάκι
Spring Sips: 5 σπουδαία κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους το σαββατοκύριακο
5 κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας και περιήγησης μέσα στην ανοιξιάτικη φύση.
Στασάνδρου-Πινδάρου: Οι 22 καλύτερες στάσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην πρωτεύουσα
Από brunch και specialty coffee μέχρι street food, cocktails και δημιουργική κουζίνα — οι δύο πιο ζωντανοί δρόμοι της πρωτεύουσας τα έχουν όλα
Το πετρόκτιστο στέκι με την ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει ξανά
Ανοίγει ξανά με νέα διεύθυνση, διατηρώντας όμως τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.