Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φρέσκο ψάρι στην πιο εντυπωσιακή βεράντα του Πρωταρά

Το καλοκαίρι, απολαμβάνεις τη μοναδική θέα που προσφέρει και από το bar του

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2017

Ο Αιγιαλός είναι η απόλυτη πρόταση γευστικής απόδρασης και χαλάρωσης! Σε έναν απλά διακοσμημένο χώρο -με τα ξύλινα καλάμια και τα εντυπωσιακά φωτιστικά με ψάθινο καλάθι να δημιουργούν ένα όμορφο νησιώτικο αέρα-, μπορείς να απολαύσεις την υπέροχη θάλασσα και την οργανωμένη παραλία που απλώνονται μπροστά σου. Θα πας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα δοκιμάσεις την προσεγμένη του κουζίνα, τον πλουσιότατο ψαρομεζέ του, τα νόστιμα πιάτα του και τα εντυπωσιακά cocktail που σερβίρει το υπαίθριο bar που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και θα φύγεις ενθουσιασμένος. Μην ξεχνάς ότι ο Αιγιαλός είναι η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση γεύσης! Με τα φρεσκότατα ψαρικά του και τις αγγιγμένες με ελληνικό twist, ψαροδημιουργίες του, απολαμβάνεις μια άκρως θαλασσινή ατμόσφαιρα στους απλόχωρους και ιδανικούς για δεξιώσεις, εσωτερικούς του χώρους ή στη μεγάλη, δροσερή του βεράντα του.

Best place!
Το καλοκαίρι, απολαμβάνεις τη μοναδική θέα που προσφέρει και από το bar του, που δροσίζει τους λουόμενους με τα εντυπωσιακά cocktail του, τα platter και τους χυμούς που σερβίρει.

Λογικές τιμές!
Σερβίρει ντόπιο, φρέσκο ψάρι, πλούσιο ψαρομεζέ αλλά και μακαρονάδες θαλασσινών, ενώ το μενού του περιλαμβάνει και πιάτα με κρεατικά, όλα σε πολύ λογικές, φιλικότατες τιμές.

Εξαίρετη κουζίνα
Η εγγύηση ότι στον Αιγιαλό τρως φρέσκο ψάρι, είναι οι δύο ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Χάρης, που φροντίζουν να φέρνουν την ψαριά της ημέρας κατευθείαν από τις δικές τους επαγγελματικές βάρκες, στη βιτρίνα του εστιατορίου.

Special dish
Νέο, νόστιμο ορεκτικό είναι οι μελιτζάνες του Αιγιαλού με πανδαισία τυριών! Αλλά και οι φρέσκες γαρίδες με σκορδοβούτυρο είναι μια πλούσια σε γεύση επιλογή. Και βεβαίως, το χταπόδι με φάβα που είναι ένα από τα πλέον περιζήτητά του πιάτα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close