Eating News , Εστιατόρια

Ένα καφέ με γευστικούς θησαυρούς

Νόστιμες, πρωτότυπες και υγιεινές λύσεις για το μεσημεριανό σου από το NewHabit Café

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017

Το NewHabit Café ήρθε για να αλλάξει τις πρωινές και μεσημεριανές μας συνήθειες και να μας αποδείξει ότι υγιεινό φαγητό και γεύση μπορούν να συμβαδίσουν. Καινοτομεί προσφέροντας πέρα από τις κλασσικές επιλογές μιας καφετέριας, γευστικές και υγιεινές λύσεις για το μεσημέρι. Το κάθε τι ετοιμάζεται τη στιγμή που θα το ζητήσεις πάντα με φρέσκα και αγνά υλικά προσέχοντας την λεπτομέρεια, ενώ αποτελεί μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύπτεις όλο και κάτι καινούργιο.

Το σύνηθες μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία επιλογών από σάντουιτς, wraps, σπιτικά burgers και σαλάτες. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις σαλάτες με κινόα ή τις high protein salads που είναι κάτι το διαφορετικό. Η αγάπη για πειραματισμό φαίνεται στο μενού που αλλάζει συχνά και στα εβδομαδιαία specials που περιλαμβάνουν από μακαρονάδες μέχρι και σούπες και είναι εμπνευσμένα ή επηρεασμένα από όλο τον κόσμο, φροντίζοντας πάντα να υπάρχουν αρκετές χορτοφαγικές επιλογές και νηστήσιμα όταν απαιτείται. Πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα σειρά από εναλλακτικά μπουρίτο. Δοκίμασε το beef burger burrito που συνδυάζει όλες τις γεύσεις ενός βοδινού μπέργκερ με την τορτίλλα. Το γεύμα σου μπορεί να συνδυαστεί με φρέσκους χυμούς και fruthies που ετοιμάζονται στην στιγμή ή λεμονάδα με φρέσκο λεμόνι και μέλι.

Για ένα ελαφρύ μεσημεριανό υπάρχει γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με μέλι, ξηρούς καρπούς ή γκρανόλα που φτιάχνεται επί τόπου και εποχιακά φρούτα, αλλά και overnight oats με σπόρους chia, γάλα καρύδας και εποχιακά φρούτα. Από τις 8.00-11.00 υπάρχει η προσφορά για καφέ με φρεσκοψημένη τυρόπιτα στα €3.00 και για τοστ με φρέσκο χυμό πορτοκάλι στα €4.50.

Τα Sandwich Platters για γιορτές, γενέθλια, σεμινάρια ή συνεδριάσεις, είναι ό,τι καλύτερο για να κεράσεις ή να μοιραστείς με συναδέλφους ή φίλους και γίνονται μια γευστική λύση για το μεσημέρι. Παραδίδονται ολόφρεσκα και  περιλαμβάνουν επιλογές που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Το NewHabit βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 24, στο κέντρο της Λευκωσίας και είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή 7.30-15.30 (εκτός αργιών). Γίνεται παράδοση σε αρκετές περιοχές της Λευκωσίας και δωρεάν παράδοση σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Για τις εκάστοτε προσφορές και το εβδομαδιαίο μεσημεριανό μενού μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα του NewHabit Café στο Facebook ή με τηλεφώνημα στο 22767833.  

Sponsored content 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close