Cine News , Κινηματογράφος

Το remake του "Ιt" έχει τρέιλερ!

Και είναι πολύ (πολύ) τρομακτικό!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017

Αν ήσουν έφηβος τη δεκαετία του '90, αποκλείται να μην έχεις δει έστω και μία σκηνή από το "It", όπως αποκλείται ο φρικιαστικός Pennywise να μην έχει στοιχείωσει τα όνειρά σου!

Η μίνι τηλεοπτική σειρά τρόμου του 1990, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Stephen King, επιστρέφει (για πρώτη φορά) στη μεγάλη οθόνη και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες στιγμές ανατριχίλας!

Το remake αρχικά προσανατολιζόταν στη δημιουργία μιας μόνο ταινίας, αλλά λόγω της μεγάλης έκτασης του βιβλίου, θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε δύο μέρη, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Andrés Muschietti ('Μama'), το ρόλο του σιχαμένου κλόουν Pennywise υποδύεται ο Σουηδός ηθοποιός Bill Skarsgård, ενώ συμμετέχει και ο μικρός πρωταγωνιστής του δημοφιλούς "Stranger Things", Finn Wolfhard. Φυσικά όλα αυτά με τις ευλογίες του Steven King. 

Το πρώτο μέρος της ταινίας εκτυλίσσεται στο Derry του Maine (τόπο καταγωγής του Steven King, όπου διαδραματίζονται σχεδόν όλα τα βιβλία του) και αφηγείται την ιστορία επτά παιδιών που τρομοκρατούνται από ένα αποτρόπαιο πλάσμα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο μπροστά τους προκειμένου να τα γοητεύσει με τη μορφή ενός κλόουν, του Pennywise. To “It” βρίσκεται εκεί έξω για να σκοτώσει και παίζει διαρκώς με τους φόβους και τις φοβίες της λείας του. Ο θάνατος του Georgie Denbrough θα αναγκάσει τον αδερφό του Bill να ζητήσει εκδίκηση, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων του. Στο δεύτερο μέρος, η παρέα θα έχει πλέον ενηλικιωθεί και θα επιστρέφει για να αποτελειώσει το "It”. 

To πρώτο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και είναι πολύ, πολύ τρομακτικό! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close