Shopping , Fashion & Beauty

Το νέο concept store της Λεμεσού, εντυπωσιάζει!

ΤοL'atelier Kontor 202 έχει ό,τι αναζητάς ο άντρας και η γυναίκα του σήμερα, για έναν πολυτελή τρόπο ζωής!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017

Μια εντελώς διαφορετική πρόταση έχουν πλέον οι καταναλωτές της Λεμεσού μέσα από το νέο concept που προτείνει το L'atelier Kontor 202.

Το νέο κατάστημα της πόλης,που ανοίγει επίσημα τις πύλες του σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου, παρουσιάζει μια διαφορετική πρόταση για ψώνια.

Το νέο μαγαζί της πόλης, βρίσκεται στη γραφική οδό Ειρήνης στην παλιά πόλη. Είναι οικογενειακή επιχείρηση, εξ ου και στο κατάστημα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα είδη, που αποτελούν στοιχεία του τρόπου ζωής που έχουν επιλέξει οι γυναίκες της οικογένειας. Γι' αυτό, άλλωστε, σε υποδέχονται πάντα με καφέ.

Έτσι, με το που μπαίνεις, ανοίγεται μπροστά σου ο κόσμος των βιολογικών προϊόντων περιποίησης, όλα από εταιρείες που μέχρι τώρα έβρισκες μόνο στο εξωτερικό, όπως επίσης και έξυπνα gadgets καθημερινής χρήσης ή διακοσμητικά που χαρίζουν μικρές στιγμές απόλαυσης μέσα στη μέρα.

Η Ιβάνκα, με καταγωγή από τη Γερμανία, είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, και μαζί με τη μητέρα της οραματίστηκαν το κατάστημα αυτό που θα προάγει ένα φυσικό τρόπο ζωής, παράλληλα με το ξεχωριστό design και στυλ, όπως και προϊόντα που θα χαρίζουν μοναδικές.

Τι θα βρεις
Έτσι, στο κατάστημα βρίσκει κανείς από vegan βερνίκι νυχιών και τη βιολογική μάρκα "Stop the water while using me", μέχρι απαλά βρεφικά σαπούνια, ξυριστικά για άνδρες, τα μοναδικά σε σχεδιασμό επίπεδα μπουκάλια, ιδανικά για γυναικείες τσάντες, τα infinity roses που μπορούν να διακοσμούν το χώρο σου έως και 2 χρόνια χωρίς να αλλοιωθούν και, φυσικά, τα σαγηνευτικά εσώρουχα που έγιναν γνωστά μέσα από τη σειρά Sex and the City.

Στα εγκαίνιά του σήμερα, το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κερνώντας δωράκια από το στοκ του, καφέ και ροφήματα, λιχουδιές και κατάλληλη μουσική για μια όμορφη εμπειρία αγορών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99888357.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close