Cine News , Κινηματογράφος

Moonlight: Έρχεται στους κινηματογράφους της Κύπρου!

Το βραβευμένο με Όσκαρ αριστούργημα του Barry Jenkins είναι μια ταινία που δεν πρέπει χάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2017

Ας αφήσουμε στην άκρη την επική γκάφα που έγινε στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2017 και ας εστιάσουμε στη ουσία της βραβευμένης με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας της χρονιάς.

Το 'Moonlight', μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε σε όλα τα κινηματογραφικά φεστιβάλ έρχεται επιτέλους και στις κυπριακές αίθουσες.

Το βραβευμένο με τρία Όσκαρ (και υποψήφιο για οκτώ) αριστούργημα του Barry Jenkins, είναι ένα από τα κορυφαία φιλμ της χρονιάς, το οποίο στέλνει ηχηρά μηνύματα και αγγίζει σημαντικά θέματα όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας των εφήβων, το bullying (σωματικό και λεκτικό), η ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά και ο αλκοολισμός.

Η ταινία εξιστορεί τη ζωή ενός άντρα από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα ζωτικό πορτρέτο, σε τρία κεφάλαια, της σύγχρονης ζωής ενός Αφροαμερικανού κι ένας ποιητικός διαλογισμός επάνω στην ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη, πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνοια και καθολικές αλήθειες.

Το συγκλονιστικό όραμα του Barry Jenkins συγκινεί με την απεικόνιση των στιγμών, των ανθρώπων και των αγνώστων δυνάμεων που πλάθουν τη ζωή μας και μας καθορίζουν.

Το 'Moonlight' κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Μαρτίου σε όλους τους κινηματογράφους K-Cineplex.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close