Cine News , Κινηματογράφος

Δες μαζί μας τα Όσκαρ 2017!

To Check In Cyprusφοράει τα καλά του και μεταδίδει ζωντανά την 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και πλούσιο παρασκήνιο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2017

Το Check In Cyprus σε βάζει στον ρυθμό και τον παλμό της μεγάλης βραδιάς "μεταδίδοντας" ζωντανά την 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ το βράδυ της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου, με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και παρασκήνιο.

Το βράδυ της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου προς ξημερώματα Δευτέρας, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, η 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας. Το Check In, παρέα με τον δικό του ειδικό Κλεάνθη Κλεάνθους, θα μεταδίδει live, λεπτό προς λεπτό, όλες τις σημαντικές στιγμές της βραδιάς.

Στιγμή προς στιγμή, βραβείο με βραβείο, τραγούδι με χορευτικό, γέλιο με δάκρυ, νικητές και νικήτριες: Το Check In που αγαπάει τον κινηματογράφο θα ζήσει την αγωνία κάθε αποτελέσματος ξενυχτώντας μαζί σου.

Το Check In σου προσφέρει τον εναλλακτικό τρόπο για να δεις την απονομή των Βραβείων Οσκαρ, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, ξεκινώντας από τις προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, τις προετοιμασίες της προηγούμενης μέρας, μεταφέροντας και σχολιάζοντας μαζί σου όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή. Μάθε πρώτος τους νικητές της 89ης απονομής των Όσκαρ και ζήσε κάθε στιγμή του κορυφαίου κινηματογραφικού γεγονότος του πλανήτη.

Όλες οι Υποψηφιότητες των Βραβείων Οσκαρ 2017

Το Check In προβλέπει τους νικητές! Oι υποψήφιοι, τα μεγάλα φαβορί και οι πιθανές ανατροπές, λίγες ώρες πριν τη λαμπερή βραδιά!

Δες ένα βίντεο με το πως κατασκευάζεται το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο του θείου Όσκαρ

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close