Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, γουστόζικο ταβερνάκι στα Λατσιά

Σερβίρει ένα twist ελληνικού-κυπριακού μεζέ, διαθέτει ζωντανή μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017

Ένας πολύ φροντισμένος ολοκαίνουργιος χώρος κέντρισε το ενδιαφέρον μας στα Λατσιά, δίπλα από το Lemon Park. Το χαριτωμένο μαγαζάκι RetroΚαταστάσεις είναι ένας όμορφος, ζεστός χώρος για παρεϊστικη έξοδο, χαλαρή διάθεση και φυσικά νόστιμο φαγητό.

Image may contain: people sitting, table and indoor

Ξύλινα πορτοπαράθυρα κοσμούν την εσωτερική σκάλα του εσωτερικού χώρου ενώ ένα αυτοσχέδιο φωτιστικό με σχοινιά και εργαλεία κουζίνας θα σε κάνει σίγουρα να σηκώσεις το κεφάλι για να το χαζέψεις. Μικρά γλαστράκια με βότανα είναι τοποθετημένα στο μαύρο τοίχο της σκάλα ενώ διάφορα αποφθέγματα γραμμένα στους τοίχους θα γίνουν θέμα συζήτησης στην παρέα σου. Το μενού του μαγαζιού συνδυάζει την κυπριακή με την ελληνική κουζίνα με αρκετά twist στις συνταγές και σου σερβίρει περιποιημένα πιατάκια σε ένα μεζέ με €15 το άτομο.

Κρύα και ζεστά ορεκτικά, κρεατικά σχάρας, κυπριακά και ελληνικά πιάτα σε μία πανδαισία νοστιμιάς θα περάσουν από το τραπέζι σου. Το γεμιστό λάχανο με χαλούμι, τα αυθεντικά κουπέπια και το γαλακτομπούρεκο στο τέλος κλέβουν τις εντυπώσεις.

Image may contain: one or more people and indoor

Το μαγαζί σερβίρει μόνο κυπριακό κρασί σε μπουκάλι και καραφάκι ενώ τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ανεβάζει το κέφι με ζωντανή μουσική και ορχήστρα. Οι RetroΚαταστάσεις είναι μία ιδανική επιλογή για έξοδο για καλό μεζέ τις καθημερινές αλλά και τα παρασκευοσάββατα για πιο ανεβαστικές και κεφάτες καταστάσεις… ρετρο. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close