Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017
Ένας μικρός, ζεστός χώρος άνοιξε πρόσφατα στην κεντρική λεωφόρο του Αγίου Παύλου ακριβώς δίπλα από την εκκλησία. Λέγεται 'Το κουτούκι του Νικόλα' και το ανακαλύψαμε μόλις τις προηγούμενες ημέρες σε μία βόλτα μας στην περιοχή.
Το μαγαζάκι αυτό σου φτιάχνει κυπριακές νοστιμιές και μεζέ με 13 ευρώ το άτομο αλλά και μαγειρευτά κατσαρόλας. Σουβλάκι κοτόπουλο και χοιρινό στην κυπριακή πίτα, μυρωδάτη σιεφταλιά με τις τιμές να ξεκινούν από 5 ευρώ η κανονική, 6 η ενισχυμένη και 7.50 η ενισχυμένη. Το μενού μοιάζει αρχικά το ίδιο με όλα τα μαγαζιά του είδους στα οποία βρεθείς αλλά μόλις φθάσεις στο κοτόπουλο του Φώτη καταλαβαίνει πως εδώ κάτι αλλάζει. Μαλακό μαριναρισμένο και μυρωδάτο το κοτόπουλο του Φώτη σερίρεται σε μία χορταστική μερίδα των 10 ευρώ που είναι και το δεύτερο πιο ακριβό πιάτο του μαγαζιού μετά τα αρνίσια παϊδάκια που κοστίζουν 12 ευρώ.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κρασάτο, μπριζόλα και αν η παρέα το επιθυμεί να παραγγείλετε τα διάφορα σχάρας σε ατομική μερίδα ή μεγαλύτερη ανάλογη της παρέας.
Ο χώρος προσφέρεται για φαγητό τις καθημερινές αλλά και παρασκευοσάββατα χαλαρά με την παρέα. Χαλαρή έξοδος στον Άγιο Παύλο για καλό κρεατομεζέ και μαγειρευτά είναι ό,τι πρέπει αυτά τα χειμωνιάτικα βράδια.

Σχετικά
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή
Στο τρίτο «Τραπέζωμα στην ύπαιθρο», το Καφενείο της Γιωργίας στη Λινού–Φλάσου φιλοξενεί το Πατρικόν
To τρίτο Τραπέζωμα μεταφέρει την κουβέντα στη Λινού - Φλάσου, στο Καφενείο της Γιωργίας
Το πρώτο εστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο έρχεται στην Κύπρο
Ένας νέος χώρος εστίασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό μέσα σε ένα πραγματικό θερμοκήπιο, δίπλα στο THE BARN
Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Κύπρο: Δύο χρυσά μετάλλια στο Global Chefs Challenge
Διπλή διάκριση στους ημιτελικούς της Worldchefs, με πρόκριση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική νέων
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας