Shopping , News

Η γνωστή Κύπρια που ζωγραφίζει με καφέ απέκτησε το δικό μαγαζί

Το Maris Studio είναι ένα studio/boutique gallery μοναδικό στο είδος του

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2016

Μετά από τα χρονιά σπουδών και αβεβαιότητας, τα πήγαινε-έλα στο εξωτερικό, τις άγρυπνες νύχτες, τις σκισμένες κόλλες, τους αμέτρητους καφέδες, ένας καφές που χύθηκε καταλάθος, ένα viral post και ένα καινούργιο trend, κατάληξε στον προορισμό της, την Λάρνακα.

Μια καταπράσινη καρδιά που κτυπά στο κέντρο της πόλης, το Maris Studio είναι ένα studio/boutique gallery μοναδικό στο είδος του. Το Maris Studio κρύβει στο εσωτερικό μπαλκόνι του το προσωπικό εργαστήρι της Μαρίας Αριστείδου. Στο ισόγειο βρίσκεται ο μοναδικός κόσμος της Μαρίας, όπου μπορεί κάποιος να χαθεί σε πίνακες με καφέ ή με αλλά υλικά, σε κατασκευές με σκοπό το repurpose και recycle, ή να ταξιδέψει στο χρόνο μέσω διακοσμητικών με παλιό vintage ύφος.

Ο χώρος δίνει την ευκαιρία επίσης σε αυτούς που ψάχνουν καινούργιες, πρωτότυπες και μοναδικές λύσεις για ξεχωριστά δώρα και καινούργιες ιδέες.

Στον χώρο ο επισκέπτης, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, μπορεί να δει μια πλειάδα υλικών για την δικιά του δημιουργία με υλικά όπως: μπογιές, καμβάδες, χαρτικά, παλιά υφάσματα, watercolour boards, χάρτινες κορνίζες και πολλά αλλά υλικά.

Άλλες Υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες στο Maris Studio είναι κατά παραγγελία δημιουργίες  όπως: πίνακες, λογότυπα, πορτραίτα, κατασκευές, δημιουργίες για παιδικό δωμάτιο, χειροτεχνίες για το σπίτι και χειροποίητα τετράδια και βιβλία.

Τα εγκαίνια θα είναι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 16:00-20:00 και βρίσκεται στην Κωνσταντίνου Καλογερά 71 στη Λάρνακα όπου όλοι είναι καλεσμένοι για καφεδάκι και ξεχωριστά cocktail έχοντας ως βάση, τι άλλο από καφέ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close