Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016
Η Θεά της Ομορφιάς, Αφροδίτη, με τη συνοδεία της θα συναντηθεί με τον Θεό της Μουσικής, Απόλλωνα και τη συνοδεία του με τρόπο θεαματικό σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες και αγαπημένες περιοχές της Λεμεσού: την πλατεία του παλιού λιμανιού που πήρε άλλη όψη μετά τα έργα ανάπλασης.
Η εκδήλωση διεξάγεται υπό τον τίτλο «ΛΕΜΕΣΟΣ: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ - Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ».
Μετά τη συναρπαστική έναρξη, ο Θεός της Μουσικής Απόλλων, θα δώσει τη σκυτάλη για το ξεκίνημα των μουσικών συναυλιών, οι οποίες θα πλαισιώσουν τη βραδιά.
Θα ψυχαγωγήσουν το κοινό κατά σειρά τα συγκροτήματα THE COOP (του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού), THE BOOTS, ενώ η βραδιά θα ρίξει την αυλαία της με πιάνο, σαξόφωνο και μπάσο από τους Ανδρέα Παντελή, Μάριο Χαραλάμπους και Κυριάκο Κέστα αντίστοιχα.
Της ξεχωριστής αυτής βραδιάς θα προηγηθούν δωρεάν ξεναγήσεις στην Αμαθούντα, χώρο λατρείας της Θεάς Αφροδίτης και στην αρχαία πόλη του Κουρίου για επίσκεψη στον Ναό του Απόλλωνα, ενέργεια που αποτελεί ουσιαστικά επιμέρους δράση της όλης διοργάνωσης.
Οι ξεναγήσεις αφορούν τον κάθε ντόπιο ή ξένο περιηγητή που επιθυμεί να μάθει για τα δύο αυτά αρχαία βασίλεια.
Έχουν οριστεί ώρες διέλευσης λεωφορείου από 12 ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής Λεμεσού, ξεκινώντας στις 13:30.
Υπολογίζεται ότι η εκδρομή θα τελειώσει γύρω στις 17:30, με τελευταία στάση την περιοχή του παλιού λιμανιού Λεμεσού, όπου ολοκληρώνεται η εκδρομή με τρόπο ξέγνοιαστο, αφού ο κάθε ένας που θα έχει παρακολουθήσει την ξενάγηση θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την εξαίρετη παράσταση που θα λάβει χώρα εκεί όπου η ομορφιά συναντά τη μουσική… Εκεί όπου η Αφροδίτη συναντά τον Απόλλωνα!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα. Έλενα Μιχαηλίδη στο 25690000 ή στο marketing@cypronetwork.com
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μαρίνου
Σχετικά
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες της (και το ανακοίνωσε)
Σηματοδοτώντας την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου
H Πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική, θέατρο και νόστιμο φαγητό
Το Πανηγύρι Χαράς για τα παιδιά, θα χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία γιορτής και ψυχαγωγίας
Awareness 2025: Unselfing η ομάδα του After:noon / Project επιστρέφει
Η φετινή έκθεση σηματοδοτεί την επέτειο 5 χρόνων Awareness
«A very Merry Charity Party»: Το Moondog's διοργανώνει για 9η χρονιά το φιλανθρωπικό του παζαράκι
Εδώ θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, γλυκίσματα, ρούχα, αξεσουάρ και πολλές ακόμη εκπλήξεις
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην όμορφη Βάβλα
Μία όμορφη μέρα, γεμάτη γιορτινή διάθεση και παράδοση!
Όλγα Μάρκαρη και Χλόη Μπέλλου με δύο μοναδικές παραστάσεις σύγχρονου χορού
Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Στη Λευκωσία, θα στηθεί ένα μεγάλο Antiques & Vintage Market
Είτε είστε συλλέκτης είτε απλώς αγαπάτε τη μαγεία του παρελθόντος, αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να χάσετε
H Πλατεία Φανερωμένης θα γεμίσει κάκτους και παχύφυτα
Μια έκθεση αφιερωμένη στη φύση, τη δημιουργικότητα και την οικολογική συνείδηση
Νοέμβριος στην Κύπρο: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Από την πρεμιέρα του “Bugonia” μέχρι τα μανιτάρια στα Σπήλια και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες λάμψεις — ο μήνας γεμίζει σινεμά, θέατρο, γεύσεις και βουνίσιες αποδράσεις.
Αγία Νάπα, Άχνα, Αυγόρου, Σωτήρα και Λιοπέτρι ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Aνακοίνωσε ημερομηνίες για τις Χριστουγεννιάτικες Φωταγωγήσεις 2025 σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματά του ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Χειμώνας Λάρνακας 2025-2026: Μια σεζόν γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση
Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος” μεταμορφώνεται σε σκηνή πολιτισμού και έμπνευσης, φιλοξενώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό
Η μέρα του Beaujolais Nouveau έφτασε
Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται παραδοσιακά στη Γαλλία η άφιξη του Beaujolais Nouveau, ενός παιχνιδιάρικου κρασιού που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο