Eating News , Εστιατόρια

Μενού αποκλειστικά για χορτοφάγους στο Hard Rock Cafe

Νέες γευστικές επιλογές για ολόκληρο τον Οκτώβριο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2016

Με αφορμή τον μήνα Ευαισθητοποίησης Χορτοφαγίας, τα Hard Rock Café όλου του κόσμου, «πρασινίζουν» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για όλο τον Οκτώβρη, με καινούριες επιλογές πιάτων από το νέο, περιορισμένης διάρκειας μενού, αποκλειστικά για χορτοφάγους. 

Ξεκινώντας από το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, το Hard Rock Cafe Αγία Νάπα επεκτείνει το θρυλικό μενού του, το οποίο θα σερβίρει φρέσκα και χορταστικά πιάτα, φιλικά προς τους χορτοφάγους για να ικανοποιήσει τους επισκέπτες του που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γευστικές τους επιλογές και σε άλλες κατηγορίες φαγητών, πάντα όμως με το κλασικό trademark, της all-American κουζίνας που το χαρακτηρίζει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μερικά από τα νέα πιάτα που φιγουράρουν στο νέο χορτοφαγικό μενού του Hard Rock Cafe Ayia Napa, μπορούν να προετοιμαστούν ειδικά για να ικανοποιήσουν και τις ανάγκες των vegan καλεσμένων που επιθυμούν να επισκεφτούν το café. 
 
Συγκεκριμένα, το ολοκαίνουριο αυτό χορτοφαγικό μενού, αποτελείται από τα ακόλουθα πιάτα: 

 


 

Cauliflower Wings: 
Τραγανά «μπουκετάκια» κουνουπιδού, στιλ Buffalo, με επιλογή σάλτσας Heavy Metal ή Tangy BBQ, σερβιρισμένα με bleu cheese, σέλινο και καρότο. 

 


 

Grilled Ratatouille Wrap:
Μελιτζάνα και ανάμεικτα λαχανικά στη σχάρα με πικάντικη μαγιονέζα Sriracha, ελαιόλαδο και φύλλα ρόκας, σερβιρισμένα μέσα σε ζεστή tortilla από αλεύρι και αρωματικά. Σερβίρεται με σαλάτα.

 

 

Pico de Quinoa Arugula Salad
Σαλάτα με pico de gallo, κινόα, χυμό λάιμ, ψιλοκομμένο κόλιανδρο, ρόκα, λαχανάκια Βρυξελλών, πικάντικα καρύδια, τυρί φέτα και αποξηραμένα κράνμπερι, αναμιγμένα με βινεγκρέτ από εσπεριδοειδή.

 

 

Cauliflower Burger
Σπιτικό burger φτιαγμένο από κουνουπίδι, σκόρδο, αυγά, τυρί φέτα, ρίγανη και φρυγανιά, επικαλυμμένο με πράσινα και άσπρα κολοκυθάκια, τυρί Monterey Jack, ρόκα, ντομάτα και σάλτσα σκόρδου αϊολί. Σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι brioche και συνοδεύεται με αρωματισμένες πατάτες και πικάντικη σάλτσα μαγιονέζας Sriracha. 

 

Grilled Vegetable & Halloumi Wrap 
Κολοκυθάκια, μελιτζάνα, πιπεριές, μανιτάρια, σπαράγγια και χαλούμι στη σχάρα, σερβιρισμένα μέσα σε ζεστή tortilla από αλεύρι και αρωματικά. Συνοδεύεται με σαλάτα.

 

 

Roasted Beet Salad 
Τρυφερά φύλλα σπανάκι και ψητά παντζάρια, γαρνιρισμένα με τυρί φέτα και πικάντικα καρύδια, αναμιγμένα με σάλτσα από μέλι και βαλσάμικο.

 

Quinoa Burger 
Σπιτικό μπιφτέκι από κινόα, κόκκινο κρεμμύδι, μανιτάρια Portobello, αυγά, τυρί Cheddar, καρύδια, κριθάρι, σάλτσα σόγιας και φρυγανιά. Γαρνίρεται με χούμους και σερβίρεται  με ρόκα και ντομάτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι brioche. Συνοδεύεται με αρωματισμένες πατάτες και σάλτσα χούμους.

"Μετά την επιτυχία του χορτοφαγικού μενού της περασμένης χρονιάς και το αυξημένο ενδιαφέρον των καταναλωτών για περισσότερα χορτοφαγικά πιάτα, θέλαμε να εισαγάγουμε ένα νέο μενού το οποίο να υπερβαίνει τις συνηθισμένες χορτοφαγικές επιλογές", δήλωσε ο Antonio Bautista, ο Senior Vice President του Franchise Operations για το Hard Rock International. "Είτε πρόκειται για μια από τις νέες, φιλικές προς τους χορτοφάγους σαλάτες, είτε για  την προσωπική μου αγαπημένη σαλάτα Pico de Gallo Quinoa με Ρόκα, έχουμε κάτι για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των πελατών μας".

Μήνας ευαισθητοποίησης για τη χορτοφαγία 
Τα νέα πιάτα γιορτάζουν τον Μήνα Ευαισθητοποίησης Χορτοφαγίας, ο οποίος σκοπό έχει να διαδώσει τα οφέλη από μια διατροφή χωρίς κρέας. Η Διεθνής Ένωση Χορτοφαγίας ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να υιοθετήσει αυτό τον τρόπο ζωής. Αυτό που ξεκίνησε αρχικά ως Παγκόσμια Χορτοφαγική Ημέρα έχει εξελιχθεί σε ένα ολόκληρο μήνα εορτασμού της χορτοφαγίας που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και γιορτές.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close